ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούπερ οι Σιαπάνης/ Σαββίδης «έκλεισαν το σπίτι» των Σουηδών

Mια τεράστια νίκη σε μια πολύ μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση πέτυχαν την Παρασκευή το πρωί στο Πανευρωπαϊκό U20 που διεξάγεται στο Goteborg της Σουηδίας οι Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης.

Οι παίκτες μας «έκλεισαν το σπίτι» των Σουηδών νούμερο 1 του ταμπλό Gustav Molin και Jonathan Helvig τους οποίου κέρδισαν με 2-0 σετ. Πλέον ο δρόμος για την πρόκριση στους «24» άνοιξε» πανηγυρικά.

Η νίκη δείχνει τα τεράστια βήματα που κάνει η χώρα μας στο άθλημα του Beach Volley. Στο πρώτο σετ οι παίκτες μας ήταν εντυπωσιακοί και αφού μπήκαν δυνατά και με καταπληκτικά σέρβις του Σιαπάνη πήραμε το πρώτο σετ με 21-13.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας προηγείτο, αλλά οι Σουηδοί με τα μπλοκ του πανύψηλου Molin ισοφάρισαν 07-07. Οι Σιαπάνης και Σαββίδης ξέφυγαν 12-09 και τα εξαιρετικά σέρβις των δυο παικτών, αλλά και η άριστη αμυντική τακτική μας οδήγησαν στο υπέρ μας 18-12.

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης οδήγησε τους Σουηδούς στη μείωση του σκορ 18-17 αλλά αντέξαμε και κερδίσαμε 21-19. To απόγευμα στις 18:40 oι δυο νεαροί αντιμετωπίζουν τους Ούγγρους Artur Hajos και Βence Attila Streli.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X