ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ» το ενδιαφέρον το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» / Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια

Αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην Κύπρο

Αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην Κύπρο. Οι λάτρεις της καλαθόσφαιρας και όχι μόνοι, έχουν τη δυνατότητα και φέτος να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας το τουρνουά ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Η κάθοδος ομάδων από το ανώτερο επίπεδο της Euroleague, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Maccabi Playtika Tel Aviv, ο Red Star Meridianbet Belgrade και η Zalgiris Kaunas, «μαγνητίζει» το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, όπως φαίνεται μέσα από τη μέχρι στιγμής διάθεση των εισιτηρίων.

Τα πακέτα εισιτηρίων είναι διαθέσιμα στο SoldOut Tickets και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Electronics Παγκύπρια.

Το πακέτο και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά, διατίθεται προς €35 για ενήλικες και €25 για μαθητές και φοιτητές. Στα €90 έχει καθοριστεί η τιμή για το οικογενειακό πακέτο (2 ενήλικες & 2 παιδιά). Υπάρχει και η επιλογή των VIP εισιτηρίων, αν θέλετε να απολαύσετε το υπερθέαμα μέσα στο γήπεδο και να βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής από τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τα VIP εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς 100€ και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά. Να σημειώσουμε επίσης ότι όσοι προμηθευτούν VIP εισιτήρια, θα απολαύσουν και άλλα προνόμια κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Να υπενθυμίσουμε ότι αγώνες θα προβληθούν από την Cablenet, που αποτελεί τον τηλεοπτικό χορηγό του τουρνουά.

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 70003222

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση