ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τεράστιο ενδιαφέρον και το πρώτο Sold Out για το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» είναι γεγονός

Το τουρνουά θα γίνει το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου,

Η ευκαιρία που δίνεται στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, να παρακολουθήσει στο νησί μας σπουδαίους καλαθοσφαιρικούς αστέρες, δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον, όπως προκύπτει από τη διάθεση των εισιτηρίων για το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Το πρώτο Sold Out είναι ήδη γεγονός και αφορά τα VIP εισιτήρια, όπου οι προνομιούχοι που πρόλαβαν να τα προμηθευτούν θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το υπερθέαμα σε καρέκλα μέσα στο γήπεδο και να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από τα μεγάλα ονόματα της Euroleague.

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, τα VIP εισιτήρια εξαντλήθηκαν και όλα δείχνουν ότι πάμε για τη μεγαλύτερη προσέλευση που είχε ποτέ στο τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», καθώς και η προπώληση των κανονικών εισιτηρίων, συνεχίζεται με πολύ εντατικούς ρυθμούς.

Θυμίζουμε ότι το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» θα γίνει το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή ομάδων από το κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Maccabi Playtika Tel Aviv, ο Red Star Meridianbet Belgrade και η Zalgiris Kaunas,

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε πολύ ελκυστικές τιμές, online μέσω του SoldOut Tickets και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Electronics Παγκύπρια.

Το πακέτο και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά, θα διατίθεται προς €35 για ενήλικες και €25 για μαθητές και φοιτητές. Στα €90 έχει καθοριστεί η τιμή για το οικογενειακό πακέτο (2 ενήλικες & 2 παιδιά).

Για να κλείσετε θέση στην κερκίδα και να απολαύσετε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα γίνει στην Κύπρο, με ένα κλικ μπείτε στο SoldOut Tickets.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 70003222

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση