ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέχασε να ορίσει διαιτητές και γραμματεία η Ομοσπονδία

Πήγαν... άδικα στο γήπεδο οι ομάδες

Ημιτελής έμεινε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας (και δεύτερης μετά την επανέναρξη της δράσης), μετά την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Όλυμπο Αγλαντζιάς και τον Αχιλλέα Καϊμακλίου που προκλήθηκε από ένα… πρωτοφανές αν μη τι άλλο λάθος από πλευράς ΚΟΚ.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:00. Καθώς πλησίαζε η ώρα του τζάμπολ, ωστόσο, οι άνθρωποι των δύο ομάδων (και ενώ οι καλαθοσφαιριστές τους πραγματοποιούσαν κανονικά την προθέρμανσή τους για το παιχνίδι) αντιλήφθηκαν ότι στο γήπεδο δεν είχαν προσέλθει ούτε άνθρωποι για τη γραμματεία, αλλά ούτε και διαιτητές.

Ο προπονητής του γηπεδούχου Ολύμπου επικοινώνησε με την Ομοσπονδία, που έχει την ευθύνη για τους συγκεκριμένους ορισμούς, για να ενημερώσει για το θέμα, για να πάρει απάντηση ότι ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν στο γήπεδο γραμματεία και διαιτητές ήταν γιατί η ΚΟΚ ξέχασε να τους ορίσει… κατά λάθος! Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι των δύο ομάδων αποχώρησαν από το γήπεδο, το παιχνίδι αναβλήθηκε και θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΚΟΚ επικοινώνησε σήμερα (1/3) με τις δύο ομάδες εκφράζοντας τις απολογίες της για το συμβάν.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση