ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σφοδρά παράπονα από ΕΝΠ: «Η κλοπή της χρονιάς»

Για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Απόλλωνα

Παράπονα και μάλιστα σφοδρά για τη διαιτησία εκφράζονται από την μπασκετική ΕΝΠ, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στο μπάσκετ, ενώ τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του τμήματος Γιώργος Νικολέττος. Μάλιστα παραθέτουν βίντεο με φάση από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

H ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας: «Ο παίκτης του Απόλλωνα κάνει... βηματάκια 5 στον αριθμό, πατά γραμμή με το δεξί του πόδι και σηκώνεται για σουτ δύο πόντων. Ο παίκτης μας σηκώνεται και κόβει καθαρά το σουτ χωρίς καμμία απολύτως επαφή! Ο/η διαιτητής/ης που ήταν στην πιο μακρινή απόσταση από την φάση χωρίς να έχει αντίληψη της φάσης ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ για να ΕΦΕΥΡΕΙ φάουλ και 3 βολές στο 70-68 13’’ πριν το τέλος καθορίζοντας το τελικό 68-71. Δεν μας σέβεστε και μας κλέβετε τον κόπο μας, κατώτεροι των περιστάσεων ανίκανοι και επικίνδυνοι!».

Γιώργος Νικολέττος: «Αυτή είναι η επίμαχη φάση του αγώνα που 13 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα REMEDICA ENP BASKETBALL – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ενώ η ομάδα μας ήταν μπροστά με 2 πόντους, δόθηκαν εναντίον μας 3 ελεύθερες βολές από ανύπαρκτο φάουλ από την προκλητική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα διαιτησία. Ντροπή!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση