ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Κίνηση «μπαμ» με Τόνι Κωνσταντινίδη

Ο καταξιωμένος Κύπριος τεχνικός αναλαμβάνει τις τύχες των «κυανόλευκων» της Λεμεσού

Σε χθεσινό μας παρασκηνιακό κείμενο, μιλήσαμε για συμφωνία μεγάλης ομάδας με προπονητή, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο συγκεκριμένο άθλημα (δείτε εδώ το κείμενο).

Σήμερα, η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να αποκαλύψει την συμφωνία του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα με τον καταξιωμένο Κύπριο τεχνικό Τόνι Κωνσταντινίδη. Ήδη, οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση.

Ο Κύπριος τεχνικός, που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ και την ΕΘΑ, ενώ είχε πετυχημένη παρουσία στο εξωτερικό στον πάγκο της Ενέρτζια, της Πρίστινα από το Κόσοβο και στο Ρέθυμνο. Ενώ, εργάστηκε στην Κορμέτ Ουγγαρίας. Διετέλεσε και τεχνικός της Εθνικής Αλβανίας.

Ήδη, ο Τόνις Κωνσταντινίδης έχει πιάσει δουλειά για το κτίσιμο του νέου Απόλλωνα και όπως αντιλαμβάνεστε θα μπει στη νέα σεζόν με μεγαλύτερες απαιτήσεις στο πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει άλλωστε και η συγκεκριμένη κίνηση, με ένα προπονητή που έχει πάντα ψηλές βλέψεις.

Όπως πληροφορούμαστε, ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν δεν θα είναι αυξημένος, σε σχέση με την περσινή περίοδο. Όμως, με αυτά τα λεφτά ο Κύπριος τεχνικός μπορεί να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα στοχεύει τις ψηλές θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X