ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση-Απόλλων: Κέρδισαν τις εφέσεις, κανονικά ο ημιτελικός!

Θα διεξαχθεί κανονικά το final four

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στο Final 4 με την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα να κερδίζουν τις εφέσεις που έκαναν για να πραγματοποιηθεί κανονικά ο μεταξύ τους ημιτελικός και να μην αποκλειστούν.

Ο Αθλητικός δικαστής υπέβαλε την ποινή του μηδενισμού και συνάμα του αποκλεισμού στις δύο ομάδες μετά τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί τους, όμως Ανόρθωση και Απόλλωνας δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και διεκδίκησαν να διεξαχθεί ο ημιτελικός κανονικά, κάνοντας έφεση. Στο τέλος της μέρας δικαιώθηκαν και έτσι ο αγώνας που διακόπηκε στο 36-34 υπέρ της Ανόρθωσης, θα συνεχιστεί από εκείνο το χρονικό σημείο. Σίγουρα την απόφαση του εφετείου ο Αθλητικός δικαστής μένει εκτεθειμένος γιατί η αρχική του απόφαση ουσιαστικά ακυρώθηκε. 

Από εκεί και πέρα στις δύο ομάδες επιβλήθηκε αυξημένο πρόστιμο στο ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ και τέσσερις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών σε ουδέτερη έδρα.

Πλέον, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας πρέπει να αποφασίσει για την ημερομηνία διεξαγωγής του final 4, να ορίσει τους δύο ημιτελικούς αλλά και τον τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση