ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλάλας: «Πάμε ως αουτσάιντερ και αυτό μας πεισμώνει» (ηχητικό)

Όλα όσα είπε για το νέο ξεκίνημά του στο τεχνικό τιμ της Εθνικής μπάσκετ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γιώργος Παλάλας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 στον συνάδελφο Πέτρο Παπαγιώργη που μετέφερε στον αέρα δηλώσεις του και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου, για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΑΕΛ, το νέο ξεκίνημά του με την Εθνική και τους επερχόμενους ΑΜΚΕ.

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση κυπέλλου της ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο: «Το άξιζε αυτή η ομάδα. 30 χρόνια ήταν πολλά. Οι οπαδοί της ΑΕΛ στερήθηκαν αυτή τη χαρά να πάνε και στο γήπεδο, αλλά πρέπει να παραμένεις πιστός στα ιδανικά σου. Ήταν σωστή η αποχή. Μπράβο και στους οργανωμένους και της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ που απείχαν και έδωσαν μηνύματα. Ο αθλητισμός είναι για τον κόσμο».

Για την Εθνική: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για την Εθνική. Υπάρχει ένα μείγμα νεών και παλιών παικτών και θα χρειαστεί χρόνος να δούμε αποτέλεσμα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και σκληρή από τους παίκτες. Οι παίκτες είναι έτοιμοι. Πάμε εκεί ως αουτσάιντερ και αυτό μας πεισμώνει περισσότερο».

Για το ότι είμαστε το αουτσάιντερ: «Όλοι ξέρουν ότι έχουν χαθεί μια με δυο γενιές, αλλά τα τελευταία χρόνια γίνεται σπουδαία δουλειά και από την Ομοσπονδία. Οι κινήσεις που γίνονται θα μας δώσουν αποτελέσματα. Είναι πρώτη φορά που πάμε ως αουτσάιντερ στους ΑΜΚΕ και αυτό θα μας δώσει κίνητρα. Δεν υποτιμούμε καμιά ομάδα. Ούτε την Ισλανδία, ούτε τη Μάλτα».

Για το καινούριο ξεκίνημα: «Με τον Λίνο συνεργαστήκαμε και στο παρελθόν, για αυτό και δέχτηκα να είμαι δίπλα του. Ήταν μια ευκαιρία να μάθω νέα πράγματα, αλλά και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Πάνω από όλα η Εθνική, είναι μεγάλη τιμή. Υπάρχει πολύ καλή χημεία το τιμ και σεβασμός μεταξύ των μελών».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X