ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Στυλιανίδης: «Ένα γήπεδο παλάτι όφειλαν να το χειριστούν καλύτερα »

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο τεχνικός διευθυντής της ΕΝΑΔ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing», με τους Ανδρέας Βιολάρη και Λούη Νικολάου, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΕΝΑΔ, Χρίστος Στυλιανίδης.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Είμαστε τυχεροί που δεν υπήρχαν παράθυρα. Ήταν πολύ δαπανηρά τα κόστη και δεν μπορούμε να μπούμε στο γήπεδο μας, όπως και σήμερα. Σήμερα όμως το γήπεδο είναι σε άθλια κατάσταση, έχει σταλεί επιστολή στο δημοτικό σύμβουλο, ΚΟΑ, στην ΚΟΚ και στον διαχειριστή του γηπέδου. Έχουμε το πιστόλι στο κρόταφο γιατί άμεσα πρέπει να δηλώσουμε γήπεδο και το δικό μας δεν έχει άδεια λειτουργίας».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Κτίστηκε για τους δημότες και τα τοπικά σωματεία. Τώρα αν κάποιοι το έκαναν ιδιωτική επιχείρηση είναι άλλο θέμα. Επειδή καταλαμβάνουμε ότι τα κόστη είναι πολλά, μπορεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω, όμως έχουμε φτάσει στο σημείο τα τοπικά σωματεία να μην μπαίνουν μέσα. Τουλάχιστον απαιτούμε από τον Δήμο και το διαχειριστή η κατάσταση του γηπέδου να είναι αξιοπρεπής. Ο Δήμος έχει την υποχρέωση να διορθώσει τις φυσικές φθορές και ο διαχειριστής να επιδιορθώνει το γήπεδο και να κάνει αυτά που πρέπει. Το γήπεδο είναι 24 ώρες ανοικτό, δεν μπορούμε να μπούμε στα αποδυτήρια γιατί μπαίνουν και σπάζουν τις πόρτες. Το γήπεδο δεν καθαρίζεται, είναι ολόμαυρο.

Τέσσερις τόποι στο παρκέ όταν κτυπήσει η μπάλα δεν σηκώνεται σχεδόν καθόλου. Αυτό σημαίνει ότι είναι κούφιο από κάτω και σημαίνει ότι κάποια φάση θα σπάσει το παρκέ και κάποιος θα κτυπήσει. Το γήπεδο είναι πέντε εκατομμυρίων περιουσία του κάθε δημότη. Το 2008-09 ξεκίνησαν οι διαδικασίες, τελικά το έργο ολοκληρώθηκε το 2014. Μιλάμε για γήπεδο έξι εφτά χρόνων που έγινε αχούρι, πραγματικά είναι κρίμα. Λυπούμαστε που το βλέπουμε έτσι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως ΕΝΑΔ για το γήπεδο μας είναι να πούμε πως έχουν τα πράγματα».

Αν πιστεύει ότι θα αλλάξει κάτι: «Έχει κάποια πράγματα που είναι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη, λέει ότι θα τα φτιάξει αλλά είναι στα λόγια μόνο. Εγώ είμαι ένα μήνα εκεί και δεν τον είδα, άρα πως θα κάνει αυτά που λέει. Είναι και το παρκέ που φαντάζομαι πως είναι υποχρέωση του Δημαρχείου. Παρεμπιπτόντως το Δημαρχείο έχει καταγγείλει το διαχειριστή στο δικαστήριο για δικά τους θέματα και δυστυχώς δεν μπορούν να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους. Από τη στιγμή που δεν είναι πρόθυμοι να επιδιορθώσουν τις πόρτες σημαίνει ότι δεν θα πάρουν ποτέ άδεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις όχι γιατί είναι η έδρα μας αλλά γιατί είναι υπόχρεοι. Ένα γήπεδο παλάτι όφειλαν να το χειριστούν πολύ καλύτερα και όχι να το κάνουν ιδιωτική επιχείρηση».

Για τον ΚΟΑ: «Δεν φέρει ευθύνη αλλά ο ΚΟΑ που έδωσε τα περισσότερα χρήματα για να φτιαχτεί πρέπει να επέμβει. Ας επέμβει ο ΚΟΑ να πάρει το γήπεδο στα χέρια του και να το δώσει εκεί που πρέπει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ