ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόταση ΑΕΚ να γίνει Final 8 στο πρωτάθλημα, αλλά…

Καμία ομάδα δεν αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση

Την πρόταση για διεξαγωγή ενός Final 8, προκειμένου να κριθεί από αυτό ο φετινός τίτλος στην Basket League και να μην ακυρωθεί οριστικά η σεζόν, ρίχνει στο τραπέζι η ΑΕΚ, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μάκης Αγγελόπουλος θεωρεί πως το πρωτάθλημα θα πληγεί ακόμη περισσότερο αν δεν υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή και γι’ αυτό πρότεινε την εφαρμογή του μοντέλου που θα ακολουθήσει το Basketball Champions League και για την Basket League.

Η ιδέα του είναι αυτή η τελική φάση να διεξαχθεί τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, με την διεξαγωγή των προημιτελικών Τετάρτη, των ημιτελικών Παρασκευή και του τελικού την Κυριακή. Φυσικά όλα αυτά σε ένα γήπεδο και χωρίς κόσμο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ρίξει την συγκεκριμένη ιδέα ήδη σε αρκετές ομάδες της Basket League, αλλά καμία εξ αυτών δεν αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος προτίθεται να θέσει το ζήτημα κι επίσημα στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει προσεχώς στον ΕΣΑΚΕ, αλλά δίχως «συμμάχους» η ιδέα του δύσκολη θα υλοποιηθεί.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X