ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: «Απόφαση-εκδίκηση και κόντρα στη νομιμότητα»

Η ΕΟΚ αρνήθηκε να αναγράφεται ο Ολυμπιακός στις διοργανώσεις της με την ονομασία «Ολυμπιακός Β’-Αναπτυξιακή ομάδα», καθώς σε αντίθεση με ό,τι έχει κάνει με όλες τις ομάδες που έχουν αλλάξει ΑΦΜ, έχουν συγχωνευτεί ή αλλάξει ονομασία για αποφυγή χρεών, οι «ερυθρόλευκοι» αναγράφονται κανονικά Ολυμπιακός.

Το ρεπορτάζ, αναφέρει πως προτού οι πειραιώτες ανακοινώσουν την ονομασία της ομάδας που θα αγωνίζεται στην Α2, προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ερωτήσεις και νομικές συμβουλές για να είναι απόλυτα καλυμμένοι. Όπως και είναι, από τη στιγμή που ως brand μπορούν να ονομάζονται όπως επιθυμούν. Ζήτησαν λοιπόν με επίσημο έγγραφο από την ομοσπονδία να αναγράφεται σε όλες τις προκηρύξεις της, τα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες με την ονομασία της αναπτυξιακής ομάδας (η κανονική θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα) και η ΕΟΚ, τραβώντας ακόμα περισσότερο το σχοινί δεν το δέχθηκε.

Τουλάχιστον για την ώρα, καθώς στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες νομικά για να συμμορφωθεί η ομοσπονδία, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναφέρεται στο πρωτάθλημα π.χ. ως Ήφαιστος Λήμνου, ο Φάρος Κερατσινίου, ενώ έχει κάνει δεκτές όλες τις άλλες αλλαγές ονομάτων. Για παράδειγμα, ο Κολοσσός Ρόδου, είναι πλέον Χολαργός Ρόδου, το Λαύριο είναι ΓΣ Κύμης-Λαύριο κλπ.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νομικό επιτελείο της ομοσπονδίας, ως οφείλει, έχει ενημερώσει το ΔΣ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, πως ο Ολυμπιακός έχει τηρήσει όλα τα νόμιμα μέτρα και δικαιούται να έχει αυτή την ονομασία, παρόλα αυτά δεν έχει εισακουστεί.

«Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους», ανέφεραν κύκλοι της ΚΑΕ, που άμεσα θα κινηθεί για την αποκατάσταση αυτής της αυθαιρεσίας από πλευράς ομοσπονδίας.

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X