ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
12° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ημέρα αποχαιρετισμού Σπανούλη-Ολυμπιακού

Θα μιλήσει απόψε δημοσίως για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά θα μιλήσει απόψε δημοσίως ο Βασίλης Σπανούλης για την ιστορική του απόφαση να γράψει τον επίλογο στη σπουδαία καριέρα του.

Ο Kill Bill σε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 18:00 στο ΣΕΦ.

Φυσικά θα κάνουν μια αναδρομή στη συνεργασία τους, θα μιλήσουν για τις καλύτερες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της διαδρομής, όπως και για το πώς ο Λαρισαίος άσος έφτασε στην απόφαση να αποσυρθεί τον Ιούλιο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα ανακοινωθεί κάτι για μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που θεωρείται πως αργά ή γρήγορα θα συμβεί, αλλά είναι άγνωστο από ποιο πόστο. Επίσης πιθανολογείται πως θα γίνουν γνωστά τα σχέδια της ΚΑΕ για έναν αγώνα στον οποίο θα τιμηθεί όπως του αξίζει ο αρχηγός της ομάδας, παρουσία κόσμου.

Τέλος, ίσως πάρουμε απαντήσεις σχετικά με τη φημολογία των τελευταίων ημερών πως έπεσε στο τραπέζι πρόταση να αναλάβει ο Σπανούλης την Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν και το πιθανότερο είναι πως δεν θα το κάνει.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση