ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιαννακόπουλος: «Προσοχή, μπορεί ο Ολυμπιακός να θελήσει να διακοπεί το ματς»

Έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά τους ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τους φιλάθλους που θα είναι στα court seats στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι με του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ ανέφερε ότι θα πρέπει να είναι κόσμιοι και να μην δώσουν κανένα δικαίωμα με τη συμπεριφορά τους που ενδεχομένως να μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την τέλεση και την ολοκλήρωση του αγώνα.

«Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μετά την κλήρωση διαιτητών και ειδικότερα τώρα που μπήκε η Τσαρούχα και γνωρίζοντας πως η Θ13 θα είναι άψογη και δεν θα ανοίγει μύτη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα για να διακοπεί ο αγώνας λόγω των ανθρώπων που θα κάθονται στα courtsides», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:

«Θα σας παρακαλέσω και εσάς να είστε κόσμιοι και να μην δώσετε δικαιώματα. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία και έχουμε και 12 πόντους από το ΣΕΦ. Θα ήταν κρίμα από τον Θεό να έρθει ο οποιοσδήποτε, τώρα μην πούμε ονόματα, τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση και να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του και τα κοροϊδιλίκια του για να διακοπεί το παιχνίδι», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση