ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

NBA: Ξανά με τη μορφή Ανατολή-Δύση το All Star Game

Επιστρέφει το κλασικό format

Μια σημαντική απόφαση που ίσως... ενθουσιάσει τους φίλους της λίγκας πήρε το NBA!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του πλανήτη, το All Star Game του 2024 στην Ιντιάνα θα διεξαχθεί και πάλι με την παλιότερη μορφή Ανατολή-Δύση, η οποία είχε εγκαταλειφθεί από το 2017!

Συγκεκριμένα, το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως, για να τιμήσει την πλούσια μπασκετική ιστορία της Ιντιανάπολις, το 73o All Star Game θα επιστρέψει στην κλασική και ιστορική του μορφή, θα αποτελείται δηλαδή από τους 12 κορυφαίους της Ανατολής εναντίον των 12 κορυφαίων της Δύσης! Από το 2018 μέχρι σήμερα δεν ίσχυε αυτό, καθώς οι παίκτες που έβγαιναν πρώτοι σε ψήφους από τις δύο περιφέρειες γίνονταν αρχηγοί και μέσω ενός ντραφτ επέλεγαν τους παίκτες που ήθελαν στην ομάδα τους.

Αυτή δεν είναι, μάλιστα, η μόνη αλλαγή που αποφασίστηκε. Αναλυτικά, πλέον δεν θα υπάρχει κάποιο target score, όπως γινόταν στα τελευταία All Star Game, αλλά ο αγώνας θα γίνεται κανονικά, με τέσσερα 12λεπτα. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει να μετράει ξεχωριστά το σκορ κάθε δεκαλέπτου, κάτι που γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όσον αφορά την ψηφοφορία, αυτή θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, με 12 παίκτες από κάθε περιφέρεια να κερδίζουν μία θέση στο event. Οι αρχηγοί των ομάδων, αν και δεν θα έχουν πλέον την αρμοδιότητα να διαλέγουν τους συμπαίκτες τους, θα υπάρχουν, και θα είναι οι πιο δημοφιλείς σε ψήφους από κάθε περιφέρεια.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

NBA: Τελευταία Ενημέρωση