ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η συγκινητική αφιέρωση του Τζέιλεν Μπράουν στον Μπιλ Ράσελ

Δείτε την ομιλία του Μπράουν για τον θρυλικό σέντερ με τα 11 πρωταθλήματα

Τη μνήμη του Μπιλ Ράσελ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, τίμησαν οι Σέλτικς, στο εναρκτήριο παιχνίδι του NBA κόντρα στους Σίξερς.

Ο Τζέιλεν Μπράουν ανέλαβε να μιλήσει για τον θρυλικό σέντερ με τα 11 πρωταθλήματα, όμως κατά τη διάρκεια της συγκινητικής ομιλίας του, κόμπιασε και με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας κατάφερε να αναφερθεί στα έργα και τις ημέρες του αείμνηστου Ράσελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιλεν Μπράουν στον Μπιλ Ράσελ

«Ο Μπιλ Ράσελ ήταν ένας σπουδαίος άνδρας. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Τι καθορίζει το μεγαλείο του; Ποιος ήταν ως μέντορας, ως πατέρας, ως μέλος της κοινότητας και το σπουδαιότερο τα 11 πρωταθλήματά του στη Βοστόνη, ως παίκτης και ως προπονητής.

Αλλά δίχως αμφισβήτηση, ο Μπιλ Ράσελ ήταν ένας σπουδαίος άνδρας για όσα πρέσβευε. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του ρατσισμού στην κοινότητά μας, πρέσβευε την εντιμότητα και την ευγένεια, την οποία μετέφερε και στον αθλητισμό. Ο σεβασμός που έλαβε από τους συνανθρώπους του θα ζει αιώνια και είμαι περήφανος που έσφιξα το χέρι του.

Ήταν ένας πραγματικός πρωταθλητής, τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου. Και η ευγνωμοσύνη μας είναι ατελείωτη. Ξεκίνησα λέγοντας ότι ο Μπιλ Ράσελ ήταν ένας σπουδαίος άνδρας. Κλείνοντας, ο Μπιλ Ράσελ ήταν ο μεγαλύτερος άνδρας όλων, στο ΝΒΑ, σε αυτόν τον οργανισμό. Και ο κόσμος ήταν πολύ τυχερός που τον είχε. Ας αναπαυθεί σε ειρήνη».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

NBA: Τελευταία Ενημέρωση