ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιάννης: «Κορυφαίος όλων ο ΛεΜπρόν»

Aναφέροντας πως ελπίζει και ο ίδιος να αποκτήσει τέτοια υστεροφημία

Μπορεί για πολλούς να αποτελεί τεράστιο δίλημμα το ποιος είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, όχι όμως και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ έδωσε συνέντευξη στο «Athletic» όπου τόνισε γι' ακόμα μια φορά την άποψή του πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι το νούμερο 1, όχι μόνο λόγω των ικανοτήτων του, αλλά και λόγω του ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση λόγω της δημόσιας εικόνας του, αλλά και της στάσης ζωής του.

Παράλληλα, εξέφρασε τη φιλοδοξία να αναφερθεί και αυτός στην ίδια συζήτηση, όταν πια θα έχει ολοκληρώσει την καριέρα του στο μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης:

«Κάποιοι μπορεί να λένε ότι ο ΛεΜπρόν είναι το νούμερο 2, αλλά εγώ λέω ότι είναι το νούμερο 1 και συνεχίζει. Για 21 χρόνια, δεν είχε ποτέ μπλεξίματα, έχει προστατέψει την οικογένειά του, έχει έναν χαρούμενο γάμο, όλα αυτά, είναι η τελειότητα.

Κατά κάποιο τρόπο, δείχνει τον σωστό δρόμο για να προχωρήσουμε εμείς. Αυτό θέλω κι εγώ. Θέλω να έχω σταθερά υψηλή απόδοση στο παρκέ, να είμαι υγιής και διαθέσιμος για την ομάδα μου, αλλά και να διατηρήσω την οικογένειά μου σε μια "φούσκα", μια φυσολογική ζωή όσο είναι δυνατόν. Να μείνω μακριά από μπελάδες.

Και ελπίζω κάποτε, όταν σταματήσω το μπάσκετ, δεν ξέρω, να αναφερθώ κι εγώ στην ίδια συζήτηση; Αλλά όπως και να 'χει, ο ΛεΜπρόν έδειξε το σωστό μονοπάτι για να ακολουθήσει κάθε αθλητής που μπαίνει στο NBA».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

NBA: Τελευταία Ενημέρωση