ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιάννης: «Ένα πρωτάθλημα των Μπακς θα τον κρατήσει στο Μιλγουόκι»

Όλα έχουν να κάνουν με το τάιμινγκ

Είναι ο MVP του ΝΒΑ, ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας. Ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του φέτος, αλλά αν δεν το κάνει τότε το “παιχνίδι” ξεκινάει.

Σύμφωνα με το ESPΝ και τον Τιμ Μπόντεμπς, τα πάντα γύρω από το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα εξαρτηθούν από το “τάιμινγκ”. Ίσως περισσότερο από όλα, έναν τίτλο των Μπακς…

“Το Μιλγουόκι θέλει φυσικά να κρατήσει μακροπρόθεσμα τον Αντετοκούνμπο, αλλά ειδικοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούν πως η πιθανή μείωση του σάλαρι καπ για του χρόνου και κάποιες σεζόν αργότερα, θα τον φέρουν σε μία θέση αναμονής.

Οι περισσότεροι όμως θεωρούν πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα στο παρκέ. Αυτά θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση του .

Όλα έχουν να κάνουν με το τάιμινγκ. Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Αν οι Μπακς φτάσουν ως το τέρμα, αν τα καταφέρουν μέσα σε όλα αυτά; Τότε δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει!”.

Υπάρχει λοιπόν η πεποίθηση πως αν οι Μπακς δεν τα καταφέρουν φέτος ή και του χρόνου (χωρίς επέκταση), τότε αυτό μπορεί να δώσει κίνητρο στον Αντετοκούνμπο να αναζητήσει αλλού μία καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσει έναν τίτλο.

Πηγή: eurohoops.net

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

Ποντάρουμε και σε NBA!

Ποντάρουμε και σε NBA!

Στην Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων
Προωθητική Ενέργεια
 |  NBA
X