
Το μεσημέρι της Δευτέρας (04/08) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει της συμμετοχής της χώρας μας στο Ευρωμπάσκετ 2025, την ώρα όπου στις ΗΠΑ νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το μέλλον του στο ΝΒΑ!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «First Take» του ESPN ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, η παραμονή του «Greek Freak» στους Μιλγουόκι Μπακς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!
Μάλιστα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, αρκετές είναι οι ομάδες που περιμένουν την απόφαση του Έλληνα σούπερ σταρ, ούσα διατεθειμένες να περιμένουν ακόμη και μέχρι τον Σεπτέμβριο!
On the latest around Giannis Antetokounmpo and the Milwaukee Bucks for @FirstTake: pic.twitter.com/o931Lih53V
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 4, 2025