ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ασταμάτητοι οι Θάντερ!

Νίκησαν τους Κλίπερς 126-107 και έγραψαν ιστορία

Την εντυπωσιακή τους πορεία στο ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζουν οι Θάντερ, καθώς επικράτησαν με 126-107 των Κλίπερς, φτάνοντας το 8-0 και σημειώνοντας ρεκόρ συλλόγου για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους.

Πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά ήταν ο Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους και 12 ασίστ, οδηγώντας τους περσινούς πρωταθλητές σε ακόμη μία πειστική νίκη. Ο Καναδός σταρ είχε 9/14 σουτ και 4/5 τρίποντα, δείχνοντας ξανά γιατί θεωρείται ένας από τους πιο πλήρεις παίκτες του ΝΒΑ.

Παρότι οι Κλίπερς ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν μέχρι και με 13 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, οι Θάντερ γύρισαν το παιχνίδι με εντυπωσιακό ρυθμό.

Με τρίποντο του Άαρον Γουίγκινς στα 3:34 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου πέρασαν μπροστά (81-78) και έκλεισαν το δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 8-2, αποκτώντας προβάδισμα 94-86.

Η ομάδα της Οκλαχόμα μπήκε καταιγιστικά και στην τέταρτη περίοδο, πραγματοποιώντας σερί 11-0, φτάνοντας το σκορ στο 105-86 και «καθαρίζοντας» οριστικά το παιχνίδι.

Ο Αϊζέια Τζο πρόσθεσε 22 πόντους με καθοριστικά τρίποντα, ενώ οι Κέισον Γουάλας και Άαρον Γουίγκινς είχαν από 12 πόντους.

Για τους Κλίπερς, ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, ενώ ο Τζον Κόλινς πρόσθεσε 17. Εκτός έμειναν οι Καουάι Λέοναρντ (τραυματισμός στον αστράγαλο) και Μπράντλεϊ Μπιλ (πρόβλημα στο γόνατο), με αποτέλεσμα το Λος Άντζελες να γνωρίσει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα.

Με το 8-0, οι Θάντερ όχι μόνο διατηρούν το απόλυτο, αλλά και σπάνε το προηγούμενο ρεκόρ τους για καλύτερο ξεκίνημα σε σεζόν NBA.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA

Ράπτορς-Μπακς 128-100


Χοκς-Μάτζικ 127-112


Μπουλς-Σίξερς 113-111


Πέλικανς-Χόρνετς 116-112


Γουόριορς-Σανς 118-107


Κλίπερς-Θάντερ 107-126

 
Πηγή: sport-fm.gr

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

Χαμός στο NBA

Χαμός στο NBA

Μετά τους Μπίλαπς και Ροζίερ το FBI συνέλαβε και τον Ντέιμον Τζόουνς
 |  NBA