ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήττα-σοκ με τρελή ανατροπή για Ιτούδη

Εκτός τελικών στο Ισραήλ η Χάποελ Τελ Αβίβ

Ήττα-σοκ και εκτός τελικών στο Ισραήλ η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη!

Η ομάδα του Έλληνα προπονητή φαινόταν να έχει... μέσα στα χέρια της τη νίκη στον καθοριστικό τρίτο ημιτελικό κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ξεκινώντας το τέταρτο δεκάλεπτο ούσα στο +16 (70-54), ωστόσο είδε την αντίπαλό της να φτιάχνει υπέρ της σερί 32-15 και τελικά να παίρνει τη νίκη με 86-83, χάρη σε buzzer-beater τρίποντο του Τζάρεντ Χάρπερ!

Έτσι, η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε το break και το 2-1 σειρά, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση στους τελικούς, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

H Χάποελ Τελ Αβίβ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα με 18-9, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με σερί 10-0 και το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 43-43. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν την υπέρ τους διαφορά στο +16 (68-52), όμως η Χάποελ Ιερουσαλήμ βρήκε μεγάλη ανατροπή στην τέταρτη περίοδο, στην οποία επικράτησε με επί μέρους σκορ 32-15, παίρνοντας τη νίκη με buzzer-beater τρίποντο του Χάρπερ!

Ο Χάρπερ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 19 πόντους, ενώ ο Ζούσμαν είχε 16, ενώ για τη Χάποελ Τελ Αβίβ δεν αρκούσαν οι 21 πόντοι του Μπλέικνι και οι 19 του Φόστερ.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 43-43, 68-54, 83-86

Διεθνή / Διοργανώσεις: Τελευταία Ενημέρωση