ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κωνσταντίνου: «Κρούσματα στην Μακάμπι και εκτός - Έρχεται ομάδα από Ελλάδα»

Δηλώσεις του εκ των διοργανωτών του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», με την Μακάμπι να ανακοινώνει 5 κρούσματα κορωνοϊού και ως εκ τούτου να τίθεται εκτός τουρνουά. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΘΑ, Πανίκος Κωνσταντίνου και εκ των διοργανωτών του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την εξέλιξη με την Μακάμπι: «Δυστυχώς προέκυψε ένα αναπάντεχο γεγονός και μετά από 5 κρούσματα κορωνοϊού στην Μακάμπι δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο. Έχει ανατραπεί όλος ο προγραμματισμός της προετοιμασίας της ομάδας και αυτό είναι θέμα για τον Σφαιρόπουλο γιατί σε ένα μήνα ξεκινούν επίσημες υποχρεώσεις και δεν θα έχουν φιλικά. Ασφαλώς πάνω από όλα είναι υγεία και δυστυχώς στις μέρες μας ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μακάμπι γιατί είναι πάντα μαζί μας και θα είναι και του χρόνου αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Για την ομάδα που θα αντικαταστήσει την Μακάμπι: «Σε δυο ώρες περίπου θα έχουμε την νέα ομάδα που θα συμμετάσχει στο τουρνουά. Είναι ομάδα που έχει φιλάθλους εδώ και είναι απ’ την Ελλάδα. Δεν θα πω το όνομα της γιατί έμειναν κάποια διαδικαστικά».

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση