ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
12° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Παρουσίαση της Meridia ως μέρος της ανθρωπιστικής δράσης της Meridianbet

Πριν σας συστήσουμε την Πολική Αρκούδα μας,δειτε κάποια συναρπάστικά γεγονότα που την αφορούν.

Οι πολικές αρκούδες γενικά ζουν και κυνηγούν μόνες τους, αν και μπορεί να είναι αρκετά κοινωνικές. Οι φώκιες είναι το κύριο θήραμά τους. Οι αρκούδες λόγω της δυνατής όσφρησης τους, μπορούν να μυρίσουν και να εντοπίσουν μια φώκια να κολυμπά στο νερό σε απόσταση έως και 1 χιλιομέτρο μακριά.

Τα πόδια τους φτάνουν τα  30 εκατοστα πλάτος τα οποία τις βοηθούν να κολυμπάνε. Επίσης, κατανέμουν με τέτοιο τρόπο το βάρος τους πανω σε λεπτό πάγο ωστε να μην πέσουν.

Ως μέρος της ανθρωπιστικής  βοήθειας  της Meridian, έχουμε υιοθετήσει και υποστηρίξει  μεσω του W.W.F για την παρακολούθηση των κινήσεων των πολικών αρκούδων, την υγεία και τα μεγέθη του πληθυσμού, την διατηρηση ενός υγιούς αρκτικού περιβάλλοντος με ανενόχλητα οικοσυστήματα και υγιείς πληθυσμούς άγριας ζωής και ευαισθητοποίηση σχετικά με τις απειλές της κλιματικής αλλαγής που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, η Meridia θα διασφαλίσει ότι σαν υπόσχεση θα συνεχίσουμε τη φιλανθρωπική μας πράξη σαν Meridian Κύπρου απέναντι σε οργανισμούς φροντίδας ζώων,με το να παρέχει εθελοντική εργασία σε καταφύγια σκύλων και γάτων.

Με τη Meridia δίπλα μας, θα παρέχουμε βοήθεια στον Ερυθρό Σταυρό και σε οικογένεις που έχουν ανάγκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση