ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγίες Γενικού Εισαγγελέα προς Αστυνομία για ποινική διερεύνηση στην ΣΚΟΚ

Η ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας

Την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, αναφορικά με το ενδεχόμενο πιθανής διάπραξης ποινικών αδικημάτων από μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, εισηγείται ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Γιώργος Σαββίδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου και άλλων προσώπων, διαβιβάστηκαν σήμερα στην Αστυνομία τα σχετικά πορίσματα, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό, τα οποία είχαν παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Όπως αναφέρεται, τα πορίσματα διαβιβάστηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα στις 2 Νοεμβρίου 2023 και 1 Φεβρουαρίου 2024, αντίστοιχα.

Λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν όλο το υλικό, εισηγήθηκαν την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, αναφορικά με το ενδεχόμενο πιθανής διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων τα οποία προκύπτουν από τα γεγονότα που αναφέρονται στα εν λόγω πορίσματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση