ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Με τον Φριτζ στην πρεμιέρα του στη Βασιλεία ο Τσιτσιπάς

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο 500άρι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο τουρνουά της Βασιλείας και θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτζ, ο οποίος είναι Νο. 6 στο ταμπλό και Νο. 14 στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για όγδοη φορά στην καριέρα τους, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει το προβάδισμα με 5-2 στις νίκες. Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει και στην πρόσφατη συνάντησή τους, στο Masters της Σανγκάης, με 3-6, 7-5, 6-3.

Εφόσον πάρει την πρόκριση, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο είτε τον Ντένις Σαποβάλοφ είτε έναν αθλητή που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Στην ίδια πλευρά του ταμπλό βρίσκονται επίσης ο Ραφαέλ Χοντάρ και ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στη Σανγκάη. Στο άλλο μισό του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα του Μπεν Σέλτον και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση