ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκδρομή στο Μπάνσκο για το αθλητικό τμήμα του ΤΕΠΑΚ

Η ενημέρωση του αθλητικού τμήματος του ΤΕΠΑΚ

Εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας διοργάνωσε το αθλητικό τμήμα του ΤΕΠΑΚ για τους φοιτητές του. Όπως σημειώνει στην ανάρτηση του, ταξίδεψαν 24 φοιτητές, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό αποστολής Κωνσταντίνο Τιγγιρίδη και τον βοηθό αρχηγό αποστολής Λώρη Χατζηβασιλείου. 

Δείτε την ανάρτηση: 

Το Γραφείο Αθλητισμού βασιζόμενο στην ανάπτυξη μη ευρέως γνωστών αθλημάτων, και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία άθλησης και ψυχαγωγίας στους φοιτητές του Πανεπιστημίου, διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία εκπαιδευτική αθλητική εξόρμηση στο Μπανσκο της Βουλγαρίας.
Το Μπάνσκο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά θέρετρα ης Βουλγαρίας.
Η αποστολή αποτελείτο από 24 φοιτητές και 2 συνοδούς.
Ταξίδεψε μέσω Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 10 /1/2024 και οδικώς έφθασε στο Μπάνσκο.
Μετά την παραλαβή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια, οι φοιτητές πήγαν στην προκαθορισμένη συνάντηση στον χώρο των εκπαιδευτών, έτσι ώστε να δοκιμάσουν μπότες και πέδιλα και να γίνει το 1ο θεωρητικό μάθημα.
Την Πέμπτη , την Παρασκευή και το Σάββατο 11 – 12 και 13 / 1 /2024 οι φοιτητές χωρισμένοι σε υποομάδες με ένα εκπαιδευτή η κάθε μια, παρακολούθησαν το πρακτικό μέρος τον μαθημάτων. Η εμπειρία ήταν καταπληκτική και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.
Η αποστολή έφθασε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 14/1/2024 όπου ξεναγήθηκε σε διάφορα αξιοθέατα της Πόλης .
Η επιστροφή στην Κύπρο έγινε τη Δευτέρα 15/1/2024.
Ευχαριστήρια στους συνοδούς της αποστολής Κωνσταντίνο Τιγγιρίδη αρχηγό αποστολής και Λώρη Χ’’ Βασιλείου βοηθό αρχηγό αποστολής για την άψογη συνεργασία με γνώμονα πρώτιστα την ασφάλεια και κατόπιν την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των φοιτητών μας.
Αναμνήσεις, εμπειρίες, βιώματα, φιλίες και άσκηση είναι μερικές λέξεις που χαρακτήρισαν την εξόρμηση αυτή η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όσους την βίωσαν
Εκ μέρους του Γραφείου Αθλητισμού

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση