ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζουν μαζί και το 2023 ΕΑΚ και Τράπεζα Κύπρου

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2020

Ανακοινώσεις

Την κοινή τους πορεία συνεχίζουν και το 2023 η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας. Η συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία ξεκίνησε το 2020, περιλαμβάνει σειρά δράσεων, με έμφαση στη στήριξη των νεαρών ταλέντων του κυπριακού αθλητισμού.

Η Τράπεζα Κύπρου συνεχίζει στην κατηγορία «Χρυσοί Συνεργάτες» της ΕΑΚ, με τον οργανισμό να στηρίζει μεταξύ άλλων την ενότητα των Ανερχόμενων Ταλέντων στην ετήσια Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ, με την «υιοθέτηση» του Επάθλου Bank of Cyprus Ανερχόμενα Ταλέντα.

Η Ένωση των επαγγελματιών αθλητικογράφων στηρίζει και στηρίζεται τόσο στους χορηγούς όσο και στους συνεργάτες, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης. Γι’ αυτό και η Τράπεζα Κύπρου παραμένει δίπλα στην Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, καθώς και στην τρέχουσα χρονιά, θα παραμείνει ένας εκ των δυνατών… συμπαικτών για τις διάφορες διοργανώσεις που βρίσκονται στην ατζέντα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, κ. Ηρόδοτος Μιλτιάδους, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Στην Τράπεζα Κύπρου βρήκαμε έναν συνεργάτη με τον οποίο έχουμε άριστη συναντίληψη και άψογη προσέγγιση στα κοινά μας θέματα. Μπαίνοντας στην 4η χρονιά συνεργασίας μας, μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ ευτυχείς που έχουμε τέτοιους οργανισμούς δίπλα μας, αφού η στήριξη που μας προσφέρουν είναι καθοριστική, για να φέρνουμε εις πέρας όλες τις δράσεις που οργανώνουμε».

Εκ μέρους της Τράπεζας Κύπρου, η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, Έλλη Ιωαννίδου δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ΕΑΚ εντάσσεται στον πυλώνα Εκπαίδευση και Αθλητισμός, και βασίζεται σε κοινούς στόχους για ανάδειξη και επιβράβευση των νέων αθλητών μας. Με την ευκαιρία συγχαίρουμε την ΕΑΚ για όλη το έργο που επιτελεί ως η ‘φωνή’ και η ‘εικόνα’ του αθλητισμού στη χώρα μας».

«Βράχος» από το 1899

H Τράπεζα Κύπρου, με μακρά και περήφανη ιστορία στην παροχή υπηρεσιών και στήριξη στους πελάτες και στην κοινωνία από το 1899, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας ως ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός οργανισμός της Κύπρου.

Επαγγελματική ένωση των αθλητικογράφων

Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί την επαγγελματική ένωση άνω των 300 δημοσιογράφων του αθλητικού Τύπου. Από το 1974 έχει το προνόμιο να διοργανώνει τη Γιορτή των Αρίστων, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει δεκάδες δράσεις, προς όφελος των μελών της και της αθλητικής κοινωνίας της Κύπρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση