ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλούσιο θέαμα στον πρώτο αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων

Έγιναν μεγάλες μάχες

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο πρώτοι αγώνες Ιππικής δεξιοτεχνίας, ήρθε και η επιτυχία στον πρώτο αγώνα υπερπήδησης εμποδίων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Όλα κύλησαν καλά και τηρήθηκαν όλα όσα έπρεπε βάσει πρωτοκόλλων. Ο οικοδεσπότης ιππικός όμιλος Λυθροδόντα τα πήγε περίφημα στην φιλοξενία και στην συνέχεια ρίχθηκε στην… μάχη κόντρα στον Κυπριακό Ιππικό Όμιλο.

Βέβαια πριν αρχίσουν οι αγώνες, οχτώ ιππείς, έξι από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα και δύο από τον Κυπριακό Ιππικό Όμιλο πέρασαν και απέκτησαν την άδεια ικανότητας αθλητή.

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

* Ο Ανδρόνικος Λειβαδίωτης με το άλογο Kanala νικήτης στην κατηγορία Ε1(0.80-0.85)
*Η Victoria Isaeva με το άλογο Lazur ήταν η νικήτρια στην κατηγορία Δ (0.95μ.). H Victoria είναι ιππέας του Κυπριακού Ιππικού Ομίλου.
*Η Γκοζέτ Σόφη Λίλιαν του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα και με το άλογο Lanci… καθάρισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Γ (1.00μ.) και με συνολικό χρόνο 25.22.
*Τώρα όσον αφορά την κατηγορία των εφήβων (1.05μ.), πανηγύρισε και πάλι ο Ιππικός Όμιλος Λυθροδόντα καθώς η Αιμιλία Καρατζιά με το άλογο Wonder Graff πήρε την πρωτιά με συνολικό χρόνο 68.53.
*Ο Ιππικός Όμιλος Λυθροδρόντα πρώτευσε και στην κατηγορία Β (1.05) καθώς η Άννα Ειρήνη Γκοζέτ με το άλογο Zvegor ήταν η απόλυτη κυρίαρχος με σημειώνοντας συνολικό χρόνο 64.62.
*Τέλος στην κατηγορία Α (1.15 μ.) Ο Παναγιώτης Τσακτίρης του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα και το άλογο La Belle Van Dorperheide ήταν ο μεγάλος νικητής.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ

*Ο Μάριος Μιχαήλ με το άλογο Aligator του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα καθάρισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε1(0.80-0.85).
*Όσον αφορά το αγώνισμα Ελέυθερης Συμμετοχής (0.90-0.95) τα πήγε περίφημα η Victoria Isaeva με το άλογο Lazur του Ιππικού Ομίλου Λευκωσίας.
*Η Isaeva κυριάρχησε και στην κατηγορία Δ (1.00) όπου και πάλι με το άλογο Lazur αναδείχθηκε νικήτρια.
*Στην κατηγορία Γ΄ νικήτρια αναδείχθηκε ιππέας του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα. Πρόκειται για την Μαρία-Ελλέν Βαφεάδη η οποία εντυπωσίασε ιππεύοντας την Nilda Rouge .
*Στην κατηγορία Εφήβων (1.10μ.) η Πολυβίου Ελένη του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα ήταν η νικήτρια ιππεύοντας το άλογο Saigon 32.
*Στην κατηγορία Β (1.10μ.) η Άννα-Ειρήνη Γκοζέτ του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα κυριάρχησε κυριολεκτικά με το άλογο Zvegor κατακτώντας πανηγυρικά την πρώτη θέση.
*Ο Μιχάλης Παπανικολάου του Ιππικού Ομίλου Λυθροδόντα και με το άλογο Grad Grammi ήταν ο νικητή στην κατηγορία Α (1.20μ.).
*Τέλος στην κατηγορία ΕΚ (1.30μ.) ο νικητής προήλθε και πάλι από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα. Ο Παναγιώτης Τσακτίρης ήταν αυτός με το άλογο La Belle Van Dorperheide.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση