ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
19° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

O Άντρος Σκαλιστής και το ROADTRIP CY μάς ταξιδεύουν στην Αγία Ειρήνη

Το πρωινό μας γεμίζει με χρώματα και αρώματα, με διαδρομές, εμπειρίες, γεύσεις και κυρίως εικόνες

Ο Άντρος Σκαλιστής κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στην παρέα του ΣΠΟΡ FM 95.0 από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί και μαζί με τους ακροατές εξερευνά διαφορετικές γωνιές της Κύπρου. Το πρωινό μας γεμίζει με χρώματα και αρώματα, με διαδρομές, εμπειρίες, γεύσεις και κυρίως εικόνες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο Άντρος μάς ταξιδεύει στην Αγία Ειρήνη. Για να φτάσουμε στον προορισμό μας, ξεκινάμε να οδηγούμε νοητά προς Κάτω Μονή, Αγία Μαρίνα, Βυζακιά, μπαίνουμε στο δάσος και προχωρούμε προς τον Άγιο Γεώργιο του Καυκάλου, ένα πολύ μικρό κουκλίστικο χωριό. Έπειτα, περνάμε από τον ποταμό της Ελιάς, τον εκδρομικό χώρο Καπουρά, επισκεπτόμαστε τα Καννάβια και συνεχίζουμε τον δρόμο για τον τελικό μας προορισμό, την Αγία Ειρήνη, ένα χωριό με μερικές δεκάδες σπίτια πνιγμένα στο πράσινο…

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταξιδέψετε μαζί του… και να μάθετε για όλα τα μαγευτικά τοπία του νησιού μας! Εμείς πάντως θα το κάνουμε, ενώ αμέσως μετά την άρση των μέτρων σίγουρα θα ξέρουμε τι θα επισκεφτούμε.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση