ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
27 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Με εξαίρετες διακρίσεις επέστρεψαν οι πρωταθλητές μας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας!

Οι αθλητές του Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ», Αλέξανδρος Ταλιώτης και Ειρήνη Μαυρικίου, έκαναν την Κύπρο μας υπερήφανη

Μεταξύ 125 αθλητών, ο Πρωταθλητής Ανδρών και Νέων Ανδρών Κύπρου, Αλέξανδρος Ταλιώτης, διακρίθηκε στις 7 Μαΐου 2022, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Ανδρών. Ο Κύπριος αθλητής τίμησε με τη διάκριση αυτή τα χρώματα της σημαίας της Κύπρου, κάνοντας παράλληλα υπερήφανους τόσο την οικογένειά του και την Εθνική Φρουρά την οποία υπηρετεί όσο και τον προπονητή του, κ. Γεώργιο Παυλίδη.

Εξίσου εξαιρετική παρουσία σημείωσε και η Πρωταθλήτρια Γυναικών Κύπρου, Ειρήνη Μαυρικίου! Κατέκτησε, την ίδια μέρα, το αργυρό μετάλλιο και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Γυναικών, επιβεβαιώνοντας και πάλι την απόλυτη αφοσίωσή της στους στόχους της.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 7 και 8 Μαΐου 2022 στην αίθουσα ξιφασκίας, στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Ένα αθλητικό γεγονός που απέδειξε ξανά ότι η ξιφασκία εξακολουθεί να είναι δημοφιλής, καθώς προάγει διαχρονικά την ευγενή άμιλλα, τη συγκέντρωση και την πειθαρχία.

Θερμά συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αφού στα Ομαδικά Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών, οι «ΑΚΡΙΤΕΣ» με τους αθλητές Αλέξανδρο Ταλιώτη, Διονύσιο Μπούγατσο, Φίλιππο Σεχίδη και Φλώρο Βασίλειο κατέκτησαν την 3η θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε

την επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας http://fencing.org.cy/

και την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας https://fencing.org.gr/

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση