ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Γ. Ιωαννίδης: «Αποδόθηκε η μισή αλήθεια για την Σιάλου»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ τοποθετείται για την απόφαση τερματισμού της απόσπασης της πρώην πρωταθλήτριας

24sports team

info@24sports.com.cy

Την απόφαση για τερματισμό της απόσπασης της πρώην πρωταθλήτριας στίβου και πρώην μέλους του δ.σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Άντρης Σιάλου στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, που έλαβε το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, συζητήσαμε σε επικοινωνία μας με τον Γιώτη Ιωαννίδη αντιπροέδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο κ. Ιωαννίδης δεν θέλησε να πει σε αυτή την φάση, πολλά επί του συγκεκριμένου θέματος. Μας έδωσε λακωνικά την θέση της ΚΟΕ:

«Διαβάσαμε αναφορές επί του θέματος αυτού που δεν αποδίδουν ολόκληρη την αλήθεια, αλλά την μισή. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωστοποιήσουμε στο φίλαθλο κοινό τους λόγους που μας οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση».

Ρωτήσαμε τον κ. Ιωαννίδη, γιατί λήφθηκε τώρα, ένα περίπου μήνα πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο η συγκεκριμένη απόφαση. Μας απάντησε ότι όταν η ΚΟΕ γνωστοποιήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση τερματισμού της απόσπασης της Άντρης Σιάλου στην Ολυμπιακή Επιτροπή, θα απαντηθεί ξεκάθαρα και αυτό το ερώτημα.

Καταλήγοντας ο αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, διέψευσε δημοσιογραφικές πληροφορίες που φέρνουν το εκτελεστικό συμβούλιο της ΚΟΕ να αποφασίζει σύντομα για την αποχώρηση και ενός πρώην πρωταθλητή με πολλά χρόνια υπηρεσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, με πρόεδρο τον Γιώργο Χρυσοστόμου, ανάλαβε στις 19 Οκτωβρίου 2020 σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μιλήσαμε για το θέμα που προέκυψε με την απόφαση τερματισμού της απόσπασης της Άντρης Σιάλου στην Ολυμπιακή Επιτροπή και με μια σημαντική προσωπικότητα στον Αθλητικό μας χώρο και κουβεντιάσαμε τις εξελίξεις. Το μήνυμα του προς όλους μας, έχει πιστεύουμε την σημασία του:

«Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή αξίζει από όλους μας μεγαλύτερο σεβασμό. Εξ’ όσων αντιλαμβάνομαι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο προσπαθεί να λειτουργήσει σε ένα καλύτερο θεσμικό πλαίσιο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει η ΚΟΕ τον σεβασμό που της αξίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση