ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εντυπωσιακές νίκες για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Frederick

Με το δεξί και με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αφού μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου με 1-3.

Το σκορ άνοιξε στο 13 λεπτό ο Βέντσακ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Κουκουντζάκης στο 37 λεπτό με εντυπωσιακό τρόπο σκορ με το οποίο τελείωσε το Α μέρος.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 53 λεπτό σε 1-2 με τον Πιερή . Η πίεση που άσκησαν οι ποδοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν έντονη αλλά η άμυνα των φιλοξενουμένων άντεξε. Στο 85 λεπτό μάλιστα σε μία αντεπίθεση διαρκείας ο Νικόλας Σπίνος των φιλοξενουμένων, πέτυχε ακόμη ένα τέρμα προσδίδοντας στην νίκη της ομάδας του διαστάσεις θριάμβου.

Το τελικό 1-3 παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Τεράστια νίκη πέτυχε το Frederick University το οποίο κυριάρχησε από την αρχή του παιγνιδιού αφού μόλις στο 5 λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κωστή εκμεταλλευόμενο αδράνεια της άμυνας των αντιπάλων. Το σκορ διπλασίασε ο ίδιος παίκτης στο 48 λεπτό σκορ δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του με 2-0.

Από εκεί και πέρα η διαχείριση του σκορ από τους γηπεδούχους ήταν άψογη ενώ στο 55 ο Ελισσαίος Ανδρέου κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα το οποίο ουσιαστικά «σκότωσε» το παιγνίδι και οι παίκτες του Πανεπιστημίου Frederick κατάφεραν να φύγουν με την νίκη και τους τρείς βαθμούς κάνοντας εξαιρετικό ξεκίνημά.

Από την άλλη οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου χρειάζονται να ανεβάσουν ρυθμούς αφού διαθέτουν την ποιότητα και είμαστε σίγουροι ότι θα αντιδράσουν στην συνέχεια για καλύτερα αποτελέσματα.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο παγκόσμιος δισκοβόλος μας

Ο Απόστολος Παρέλλης ασχολείται με ένα άθλημα του οποίου οι κινήσεις μοιάζουν με αυστηρή χορευτική ενέργεια και χρειάζεται ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΥΠΟΛΟΙΠΑ