ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Σημαντικές εμπειρίες για το πόλο

Έκανε την πρώτη του απόπειρα στην Ευρώπη

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ έγραψε ιστορία με την ευρωπαϊκή του συμμετοχή και παρά τα αποτελέσματα, οι εμπειρίες κρίνονται ως ιδιαίτερα σημαντικές για τους αθλητές.

Το σωματείο σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο της Υδατοσφαίρισης αποκόμισαν οι πολίστες του ΑΠΟΕΛ από την παρουσία τους στον 4ο όμιλο του Euro Cup. Η ομάδα μας, η οποία έγραψε ιστορία ως η πρώτη κυπριακή που αγωνίστηκε στην Ευρώπη, αντιμετώπισε μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως η Σερβική Partizan Belgrade, η Γαλλική Montpellier και η Ιταλική Circolo Canottieri Ortigia.

Οι 3 ήττες και τα αποτελέσματα, λίγο πολύ ήταν αναμενόμενα, κόντρα σε πολύ ισχυρές και απόλυτα επαγγελματικές ομάδες και σαφώς δεν μπορούν να επισκιάσουν τη μεγάλη επιτυχία του τμήματος.

Η ομάδα μας ηττήθηκε από τους Σέρβους 9-30 με από τους Γάλλους με 8-18 και από τους Ιταλούς με 3-25.

Πλέον η σκέψη όλων στον ΑΠΟΕΛ είναι η διατήρηση των κεκτημένων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείτο από τους: Ζαννέτος Γιώργος (αρχηγός αποστολής), Βασιλείου Ανδρέας (έφορος), Κυθρεώτης Ανδρέας (προπονητής). Υδατοσφαιριστές: Βασιλείου Ανέστης, Τρούλης Ζαχαρίας Μάριος, Kocsis Janos, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Μήλας Δημήτρης, Κλεοβούλου Γιώργος, Νικολάου Σόλων, Βασιλείου Κωνσταντίνος, Θεοφανίδης Παναγιώτης, Μπαγλατζής Νικόλαος, Μελή Ανδρέας, Προδρόμου Αντώνης, Αλκιβιάδης Σταύρος».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X