ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ιστορικό ραντεβού με Παρτιζάν

Γίνεται η πρώτη κυπριακή ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκό όμιλο, στο άθλημα της υδατοσφαίρισης

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ, αφού γίνεται η πρώτη κυπριακή ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκό όμιλο, στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται από εχτές στη Σικελία, όπου θα αγωνιστούν ενάντια στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Μοντπελιέ και την Ορτίγια, για τον τέταρτο όμιλο του Euro Cup.

Πρώτος αντίπαλος για τους νταμπλούχους η πανίσχυρη Παρτιζάν, από την Σερβία και σαφώς το έργο της κυπριακής ομάδας πολύ δύσκολο. Όπως ανέφερε και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Κυθρεώτης, «Ο στόχος και η προσπάθεια είναι η συνεχής βελτίωση και η πρόοδος κι αυτό μόνο μέσα από τις διεθνείς συμμετοχές θα έρθει. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για να έχουμε μια όσο γίνεται πιο αξιοπρεπή εμφάνιση». Έτσι κι ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει μέσα από την συμμετοχή αυτή να συλλέξει όσο γίνεται περισσότερες εμπειρίες, αλλά και να σταθεί αξιοπρεπώς στην διοργάνωση. Άλλωστε, στην αποστολή της ομάδας συμμετέχει και ο θρύλος του ευρωπαϊκού πόλο, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ζαννέτος Γιώργος (αρχηγός αποστολής), Βασιλείου Ανδρέας (έφορος), Κυθρεώτης Ανδρέας (προπονητής). Υδατοσφαιριστές: Βασιλείου Ανέστης, Τρούλης Ζαχαρίας Μάριος, Kocsis Janos, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Μήλας Δημήτρης, Κλεοβούλου Γιώργος, Νικολάου Σόλων, Βασιλείου Κωνσταντίνος, Θεοφανίδης Παναγιώτης, Μπαγλατζής Νικόλαος, Μελή Ανδρέας, Προδρόμου Αντώνης, Αλκιβιάδης Σταύρος.

Το πρόγραμμα του ομίλου (σήμερα): Παρτιζάν – ΑΠΟΕΛ (18:00*), Μονμπελιέ – Ορτίγια (19:30). Αύριο: ΑΠΟΕΛ – Μονμπελιέ (18:00*), Ορτίγια – Παρτιζάν (19:30). Κυριακή: Μονμπελιέ – Παρτιζάν (10:30), Ορτίγια – ΑΠΟΕΛ (12:00).

(*) τοπική ώρα

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X