ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανελλήνιοι αγώνες Χειροσφαίρισης: 2η θέση για Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας

Σημαντικό επίτευγμα για την Κύπρο

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σημαντικό επίτευγμα για το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας και την Κύπρο μας, καθώς η γυναικεία ομάδα του Χάντμπολ του εν λόγω λυκείου κατέκτησε τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες χειροσφαίρισης που έγιναν στην Δράμα από τις 9-11 Μαΐου. 

Η ομάδα του Λυκείου Αγίου Γεωργίου απέκλεισε στα ημιτελικά το Λύκειο Καματερού Αθηνών με 40-27, ενώ στον τελικό οι Κύπριες παίκτριες κατέθεσαν ψυχή όμως λύγισαν από την γηπεδούχο ομάδα Ποσοτσάνης Δράμας με σκορ 39-28. 

Δείτε και την ανάρτηση του γυμναστή και εκ των προπονητών της αποστολής του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, κ. Κώστα Μαυραγάνη. 

«Το ασημένιο μετάλλιο και 2η Θέση, κατάκτησε η ομάδα Θηλέων του Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας στους Πανελλήνιους αγώνες Χειροσφαίρισης που διεξήχθησαν στην Δράμα από τις 9 - 11 Μαϊου 2023. Η ομάδα μας επικράτησε στον ημιτελικό με σκορ 40 -27 επί του Λυκείου Καματερού Αθηνών και στον τελικό ηττήθηκε από την γηπεδούχο ομάδα της Προσοτσάνης Δράμας με σκορ 39 - 28. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και ευχόμαστε στις μαθήτριες μας καλή πρόοδο και συνέχεια των επιτυχιών τους σε όλους τους τομείς!!!»

 

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση