ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον ΑΠΟΕΛ, θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στην Αστυνομία»

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φιλαρέτου από πλευράς Ανόρθωσης

Για το σοβαρό θέμα που προέκυψε στο χάντμπολ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός γραμματέας του τμήματος χάντμπολ της Ανόρθωσης, Κωνσταντίνος Φιλαρέτου.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρώτη επίσημη καταγγελία προήλθε από τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθησε και η δική μας ανακοίνωση. Δεν αφορά σωματειακές καταγγελίες, αφορά σοβαρότατο σκάνδαλο παρανομιών και παρατυπιών και υπόνοιες που δείχνουν χειραγώγηση αγώνων. Προέκυψε από πληροφόρηση και δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας. Ο πρόεδρος και μέλος της επιτροπής διαιτησίας του χάντμπολ είχαν μεταβεί στο οίκημα συγκεκριμένου σωματείου. Αυτή η συνάντηση έγινε εις γνώση του προέδρου της ΚΟΧ και αυτό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά το δίκαιο και τη διαφάνεια.

Αφού οι πληροφορίες έφτασαν σε εμάς, ακολούθως έγινε προσπάθεια να κληθούμε κι εμείς σε τέτοια συνάντηση την οποία αρνηθήκαμε. Μια σειρά πέραν των 10 σωματείων έχουν ζητήσει άμεση σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου για την απομάκρυνση της επιτροπής διαιτησίας. Έχει τεθεί θέμα για τον ίδιο πρόεδρο της ΚΟΧ και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση. Πως διασφαλίζεται το δίκαιο παιχνίδι; Πως θα αγωνιστούμε το σωματείο το εμπλέκεται σε αυτή τη συνάντηση; Υπάρχουν δηλώσεις σωματείων ότι αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα κατέλθουν στους αγωνιστικούς χώρους. Ως Ανόρθωση θα προχωρήσουμε σήμερα σε καταγγελία στον ΚΟΑ, στην Αστυνομία όσο και στην Επιτροπή Δεοντολογίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση