ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρές καταγγελίες από τη Sabbianco Ανόρθωσις

Αναφέρει πως παράγοντας του Παρανασσού χτύπησε τον βοηθό προπονητή της προσφυγικής ομάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Sabbianco Ανόρθωσις που προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες.

Αναλυτικά:

«Α. Καταδικάζουμε απερίφραστα την ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση παράγοντα του Παρνασσού μετά το τέλος του αγώνα. Ο εν λόγω «κύριος» επιτέθηκε και χτύπησε τον βοηθό προπονητής μας Χρίστο Χατζηεφραίμ χωρίς λόγο και αιτία. Συνέπεια του παραπάνω συμβάντος ήταν ο βοηθός προπονητής μας να προχωρήσει σε καταγγελία του «παράγοντα».

Β. Καταδικάζουμε επίσης απερίφραστα την στάση της αστυνομίας και της ασφάλειας του γηπέδου αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορούσαν να περιφρουρήσουν την τάξη και την ασφάλεια. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να βρεθεί παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας μετά το τέλος του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει την σχετική άδεια αφού πήδηξε από την κερκίδα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον βοηθό προπονητή μας.

Γ. Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε και στην στάση των παρατηρητών του αγώνα οι οποίοι ήταν παρόντες και μάρτυρες στο συμβάν με τον παράγοντα του Παρνασσού και τον βοηθό προπονητή μας και δεν ανέφεραν το οτιδήποτε στο φύλλο αγώνος. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουνε μάρτυρες για το συγκεκριμένο συμβάν οι οποίοι θα καταθέσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι και δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον αντίπαλο. Για μας δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας αλλά είναι η τελευταία φορά που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων συμβάντων και τέτοιας αντιμετώπισης σε αναμέτρηση της ομάδας μας και επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες κινήσεις για τις οποίες θα προβούμε σε ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ-ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ»

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση