ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρνητικά τα τεστ των χειροσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ

Έκαναν άμεσα το τεστ μετά το θετικό κρούσμα στον προηγούμενο αντίπαλο

Mε ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι χειροσφαιριστές της ομάδας ήταν αρνητικά.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε τα τεστ με αφορμή το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε στον Προοδευτικό Πάφου, αντίπαλο των «γαλαζοκιτρίνων» σε αγώνα που έγινε στις 3 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

To Σωματείο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει πως έπειτα από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα χειροσφαίρισης του Προοδευτικoύ Πάφου, με την οποία η ομάδα χειροσφαίρισης του Σωματείου μας αγωνίστηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, όλοι οι αθλητές, προπονητές και διοικητικό προσωπικό του τμήματος χειροσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ, υποβλήθηκαν άμεσα στα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ της μοριακής εξέτασης covid-19, στη βάση των σχετικών κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Η διαγνωστική εξέταση πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια «Συνεργασία Κλινικού Εργαστήριου Bioanalysis Clinical Labs (Λεμεσός), Κλινικά Χημεία Τύμβιος (Λευκωσίας) και Εργαστήρια PZ Agapiou Diagnostics».

Όλα τα αποτελέσματα των τεστ υπήρξαν αρνητικά και περί τούτου έχει ήδη ενημερωθεί γραπτώς η οικεία Ομοσπονδία.

Ως ΑΠΟΕΛ, θεωρούμε την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων για περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου απόλυτα επιβεβλημένη και διαβεβαιώνουμε πως η διαφύλαξη της υγείας, τόσο των μελών όλων των τμημάτων του Σωματείου μας όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητά μας.

Το Σωματείο μας εύχεται στον προπονητή και αθλητή του Προοδευτικού που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό ταχεία ανάρρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση