ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Masters Tennis Academy: Άλλη μια διεθνής επιτυχία

O Στυλιανός Χριστοδούλου με τον Λευτέρη Νέο κέρδισαν στον τελικό του διπλού του Τουρνουά Future 15 χιλιάδων δολαρίων στο Ηράκλειο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον πρωταθλητή της Masters Tennis Academy Στυλιανό Χριστοδούλου. O Στυλιανός Χριστοδούλου με τον Λευτέρη Νέο, μέλος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου κέρδισαν στον τελικό του διπλού του Τουρνουά Future 15 χιλιάδων δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο τελικός έγινε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ήταν συγκλονιστικός καθηλώνοντας στις θέσεις τους όσους τον παρακολούθησαν. Ο Στυλιανός και ο Λευτέρης ήταν εξαιρετικοί και κατέκτησαν τον τίτλο μετά από έναν πολύωρο αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 2 – 6, 7 – 6 και 10 – 8.

Στο μονό ο Στυλιανός Χριστοδούλου κλερδισε 2 αγώνες στα προκριματικά. Στο κυρίως ταμπλό έπεσα και πάλι στον Άγγλο Πάρκερ που τον κέρδισε με 7 - 5, 7 – 5.

Οι δύο αντισφαιριστές μας μαζί με τον προπονητή τους Γιάννο Χατζηγεωργίου θα μείνουν και αυτή την εβδομάδα στο Ηράκλειο αυτή την φορά για μεγαλύτερο έπαθλο σε Τουρνουά Future 25 χιλιάδων δολαρίων.

Ο Στυλιανός Χριστοδούλου ξεκινά την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου τους αγώνες του ενώ το δίδυμο Στυλιανός και Λευτέρης θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους για το έπαθλο την ερχόμενη Τρίτη 31 Οκτωβρίου από το κυρίως ταμπλό.

Ο προπονητής τους Γιάννος Χατζηγεωργίου, ιδρυτής και διευθυντής της Masters Tennis Academy, μας είπε για τους δύο πρωταθλητές: «Οι δύο αντισφαιριστές μας έφτασαν σε μια μεγάλη επιτυχία. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Ανταμείβονται για τις προσπάθειες τους.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση