ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Εκτόξευση για τον Στυλιανό

Με τις συνεχόμενες επιτυχίες του ο πρωταθλητής της Masters Tennis Academy ανέβηκε στην θέση 153 της παγκόσμιας κατάταξης!

Οι συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες του 16χρονου πρωταθλητή της Masters Tennis Academy, Στυλιανoύ Χριστοδούλου, ο οποίος κέρδισε στην σειρά τέσσερις διοργανώσεις ITF Juniors U18, καθώς επίσης και το εθνικό πρωτάθλημα των ανδρών, τον «εκτόξευσαν» στην θέση 153 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο νεαρός πρωταθλητής μας ήταν, πριν την τελευταία επιτυχία του, στην θέση 175. Στα πλεονεκτήματα του είναι πλέον και το ύψος του. Έφτασε τα 1.80μ. ενώ δεν συμπλήρωσε τα 16 χρόνια (γεννήθηκε στις 4/11/2004).

Με την βοήθεια του προπονητή του Γιάννου Χατζηγεωργίου κάνουμε την τεχνική ανάλυση του ταλαντούχου πρωταθλητή μας.

Ο Στυλιανός είναι ένας all around παίκτης. Αυτό σημαίνει ότι είναι ικανός σε όλα τα χτυπήματα και μπορεί να παίξει εξίσου καλά από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, είναι και η ικανότητα του και στις δύο επιφάνειες, τόσο στο χώμα, όσο και στις σκληρές επιφάνειες.
Με όλες αυτές τις αρετές η προοπτική του είναι άριστη. Φτάνει να συνεχίσει να δουλεύει, να μαθαίνει και να βελτιώνεται.

Αήττητος σε 5 διοργανώσεις!

Υπενθυμίζουμε ότι από τότε που ξεκίνησε ξανά η αγωνιστική δράση, ο Στυλιανός κέρδισε τέσσερεις (!) τελικούς σε αντίστοιχες διοργανώσεις νέων (U18) αλλά και το εθνικό πρωτάθλημα των ανδρών!

Όλες οι συνεχόμενες επιτυχίες του:

- Κέρδισε το ITF U18 στην Ακαδημία Ηροδότου.

- Κέρδισε το Εθνικό Πρωτάθλημα στην Κατηγορία των Ανδρών παρά το νεαρό της ηλικίας του.

- Χωρίς ήττα κέρδισε το ITF 18 Junior Cup του Ομίλου Αμμοχώστου στην Λεμεσό.

- Νικητής και ITF 18 Junior Cup του Sporting Clup στην Λεμεσό.

- Κέρδισε σήμερα και το διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης «ITF Juniors U18 2021» στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας.

Παιδί της Masters Tennis Academy

Ο Στυλιανός είναι παιδί των ακαδημιών της Masters Tennis Academy, στις οποίες εντάχθηκε από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους (2013) σε ηλικία εννιά χρόνων. Με προπονητή του τον Γιάννο Χατζηγεωργίου παρουσιάζει σταθερή πρόοδο και ανεβάζει συνεχώς την θέση του (ranking) του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση