ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι για το 2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Την Τρίτη (17/5) το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Lemon Park στην Λευκωσία, η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου. Έγιναν οι βραβεύσεις των κορυφαίων για το 2021 όλων των κατηγοριών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Αντρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κυριάκος Κούσιος, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για αθλητικά θέματα Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Στυλιανού – Λοττίδη, ο Πρεσβευτής του «ευ αγωνίζεσθαι» Φοίβος Κωνσταντινίδης και άλλες προσωπικότητες, φίλοι της Αντισφαίρισης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου, Νώντας Μεταξάς έκανε, στην αρχή της εκδήλωσης ομιλία – απολογισμό της περασμένης χρονιάς.

Δόθηκε το Αριστείο της ΟΑΚ στον κ. Σταύρο Ιωάννου, για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην Κυπριακή Αντισφαίριση και την Ομοσπονδία. Βραβεύτηκε η Εθνική Ομάδα Davis Cup, για την επιτυχία της να προκριθεί στα play off της ανόδου στη Β΄ κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup.

Τιμήθηκε επίσης η εθνική ομάδα Davis Cup του 1997, Μαρίνος Παγδατής, Δημήτρης Λεοντής, Νεοκλής Νεοκλέους, με τον διευθυντή της Masters Tennis Academy, Γιάννο Χατζηγεωργίου, να ήταν παίκτης και (captain) προπονητής!

Οι κορυφαίοι για το 2021

Κορυφαίος αντισφαιριστής για το 2021 είναι ο Πέτρος Χρυσοχός. Καλύτερος έφηβος ο πρωταθλητής της Masters Tennis Academy Στυλιανός Χριστοδούλου και καλύτερη νεάνιδα η Κλειώ Μαρία Ιωάννου.

Πολλές οι βραβεύσεις για τους αθλητές της Masters Tennis Academy

Όπως φαίνεται και στην κύρια φωτογραφία μας, η Ακαδημία των Πρωταθλητών, Masters Tennis Academy είχε πολλές βραβεύσεις.

Αναλυτικά:

Νικόλας Λοττίδης, 1ος στην κατηγορία BS12

Θέα Γρηγορίου 1η στην κατηγορία GS12

Αχιλλέας Μακρής 2ος στην κατηγορία BS14

Κωνσταντίνος Μεγάλεμος 3ος στην κατηγορία BS14

Ιωάννης Ψυντρίδης 4ος στην κατηγορία BS12

Επίσης ο Ιωάννης Λάμπρου βραβεύτηκε με το βραβείο Fair Play για το 2021.

Θα ακολουθήσει σε λίγο αναλυτικό κείμενο – αφιέρωμα στις βραβεύσεις της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου.

 

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση