ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραΐκοβιτς: «Το άθλημα ανεβαίνει - Υποσχόμαστε να δώσουμε ωραίο θέαμα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 από τον πρωταθλητή μας ενόψει του Cyprus International Athletic Meeting

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη παραχώρησε δηλώσεις ο Μίλαν Τραΐκοβιτς. Ο πρωταθλητής μας του στίβου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Cyprus International Athletic Meeting που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη στο Τσίρειο Στάδιο.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη σημασία της διοργάνωσης: «Είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για το νησί μας. Έρχονται αθλητές με μετάλλια σε πολλούς αγώνες. Είναι καλή διαφήμιση για τη χώρα μας και το άθλημα. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά. Το άθλημα ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο. Είμαστε δύο σκαλιά από τον τοπ αγώνα που μπορείς να διοργανώσεις. Οι αθλητές ψάχνουν να τρέξουν τον αγώνα μας δεν τους ψάχνουμε μόνο εμείς πλέον. Ήταν έκπληξη για μας πέρσι που ήταν γεμάτο το γήπεδο. Αρέσει και στους αθλητές του εξωτερικού. Είναι καλή και η εποχή να αρχίσουν οι αγώνες. Αν δείτε στην Ευρώπη οι αγώνες γίνονται σε χώρες με ιδανικό καιρό και είμαστε μέσα σε αυτές. Ετοιμαζόμαστε για την αρχή μας. Θέλουμε και εμείς να φιλοξενήσουμε κι άλλους αθλητές. Να δώσουμε θέαμα στον κόσμο. Θα είναι μια καλή κούρσα για μένα να ξεκινήσω τους αγώνες μου».

Για τους Παγκόσμιους στη Βουδαπέστη: «Έχουμε παγκόσμιο στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο. Μετά θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων αγώνων που έκλεισα στο εξωτερικό».

Για το αν σκέφτεται τους Ολυμπιακούς: «Η προ ολυμπιακή χρονιά άνοιξε τις προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς. Έχουμε στο πίσω μέρος τους Ολυμπιακούς. Με μια καλή χρονιά φέτος και του χρόνου θα στοχεύσουμε αρκετά καλά στους ολυμπιακούς. Έχω πάρει την πρόκριση αλλά όχι επίσημα. Είμαι στη θέση 17-18 και προκρίνονται οι 40».

Για την πορεία του: «Η εμπειρία βοηθά πολύ. Η προπόνηση είναι εύκολη γιατί την έμαθα. Πλέον παίζουμε με τη λεπτομέρεια. Φυσικά είναι δύσκολες οι προετοιμασίες και τα ταξίδια. Δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία. Αν κάνεις λάθος έχει τελειώσει και μετά περιμένεις πολύ καιρό. Κάνουμε πολλούς μήνες προπόνηση για έναν αγώνα 13 δευτερόλεπτα. Έχω την εμπειρία πλέον».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι εκεί. Πρέπει να δουν το θέαμα από κοντά. Υποσχόμαστε σαν αθλητές να δώσουμε ωραίο θέαμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση