ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώτος στα προκριματικά ο Μίλαν και βλέπει τελικό

Στην τελική φάση των 110 μέτρων με εμπόδια προκρίθηκε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οραν της Αλγερίας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η τρίτη μέρα του στίβου για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής επιτροπής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν της Αλγερίας.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς τερμάτισε πρώτος στην πρώτη σειρά των προκριματικών με χρόνο 13,32 το οποίο αποτελεί την καλύτερη του επίδοση για φέτος. Συνάμα τερμάτισε πρώτος γενικώς από τα προκριματικά, καθώς στη δεύτερη σειρά κανένας δεν έκανε καλύτερο του χρόνο. Έτσι ο αθλητής μας τερμάτισε πρώτος και προκρίθηκε στον τελικό, δεύτερος τερμάτισε ο Τούρκος Σεβλέρ με χρόνο 13,40 και τρίτος ο Αλγερινός Μπουανάνι με 13.44, οι δύο τελευταίοι με αυτή τους την επίδοση έσπασαν το προσωπικό τους ρεκόρ.

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια
Στα 100μ με εμπόδια στις γυναίκες είχαμε δύο αθλήτριες, την Δάφνη Γεωργίου και την Ναταλία Χριστοφή, οι οποίες δυστυχώς δεν τα κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό. Η Δάφνη Γεωργίου στην πρώτη σειρά των προκριματικών τερμάτισε 4η με χρόνο 13.56 και η Ναταλία Γεωργίου στη δεύτερη σειρά τερμάτισε 7η με χρόνο 13.48. Στην συνολική βαθμολογία η Ναταλία τερμάτισε 10η και η Δάφνη 11η.

Στον τελικό και η Φωτοπούλου

Πολύ καλή εμφάνιση της Ολίβιας Φωτοπούλου στα προκριματικά των 200 μέτρων, καθώς στην πρώτη σειρά τερμάτισε 2η με χρόνο 22.99 αλλά και στην συνολική κατάταξη των προκριματικών. Ο χρόνος, ο οποίος πέτυχε η Ολίβια σε αυτόν τον αγώνα, αποτελεί την καλύτερη προσωπική της επίδοσης μέχρι στιγμής. Έτσι η αθλήτρια μας πέρασε στον τελικό της Κυριακής με στόχο να κάνει το καλύτερο που μπορεί και να κατακτήσει άλλο ένα μετάλλιο για την αποστολή μας αλλά και για τον εαυτό της.

Στα 200 μέτρα αγωνίστηκε επίσης και η Μαριάννα Πισσιάρα στη δεύτερη προκριματική σειρά, τερματίζοντας με χρόνο 24.59 στην 8η θέση και στην 12η στην συνολική κατάταξη.

Πρόκριση για Σταύρο και αποκλεισμός για Μπίτσι
Δράση είχαμε στα 200 μέτρα και στους άνδρες με τον Σταύρο Αυγουστίνου και τον Αλεξάντερ Μπίτσι. Ο Σταύρος με χρόνο 21.22, ο οποίος αποτελεί την καλύτερη προσωπική του επίδοση τερμάτισε πέμπτος στην πρώτη προκριματική σειρά και όγδοος στην συνολική κατάταξη, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (03/07). Ο Αλεξάντερ με χρόνο 21.57 τερμάτισε έκτος στην δεύτερη προκριματική σειρά και 12ος στη συνολική κατάταξη.

Δράση στο άλμα επί κοντώ και στον ακοντισμό
Αγωνιστική δράση είχαμε και στο άλμα επί κοντώ στον τελικό με την συμμετοχή δύο αθλητών μας, τον Νίκανδρο Στυλιανού και τον Χρίστο Ταμάνη. Ο Νίκανδρος τερμάτισε στη 8η θέση με την τελευταία του επιτυχημένη προσπάθεια να είναι στα 5.30μ., ενώ ο Χρίστος τερμάτισε στην 9η θέση, καθώς κατάφερε να περάσει τα 5.10 μέτρα. Επίσης αγωνίστηκε στον τελικό του ακοντισμού ο Σπύρος Σάββας, ο οποίος τερμάτισε στη 10η θέση με 67.14.

Δεν τα κατάφερε η Χαραλάμπους
Στον τελικό των 5000μ. αγωνίστηκε η Θάλεια Χαραλάμπους, η οποία εγκατέλειψε και δεν τα κατάφερε να τερματίσει.

Απονεμήθηκε το χάλκινο στα κορίτσια μας
Σήμερα έγινε και η απονομή των μεταλλίων στην σκυταλοδρομία γυναικών στα 4Χ100μ. με την αποστολή μας να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο αποτελούμενη από τις Μαριάννα Πισσιάρα, Δάφνη Γεωργίου, Ολίβια και Φίλιππα Φωτοπούλου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες, όμως υπήρχε αβεβαιότητα για την συμμετοχή της Ιταλίας, όμως τελικά τους απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο.

ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Θεόδωρου Τσιολάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση