ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουτσουλλής στο 24sports: «Xρειαζόμαστε προβολή σε άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου»

Τα όσα ανέφερε ο αθλητής παρα-αθλητισμού της σφαιροβολίας στην ιστοσελίδα μας

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ) παρουσίασε σήμερα το νέο Εθνικό Σχέδιο στήριξης νέων αθλητών/τριών με προοπτική. (δείτε ΕΔΩ)

Ένας εξ' αυτών είναι και αθλητής παρααθλητισμού στο αγώνισμα σφαιροβολίας, Μάριος Κουτσουλλής, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο 24sports σχετικά με το εν λόγω σχέδιο αλλά και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας αθλητής σήμερα. 

Αναλυτικά τα όσα μας είπε: 

«Να ευχαριστήσουμε τον ΚΟΑ για τον σχεδιασμό που παρουσίασε σήμερα, είμαι αθλητής στη σφαιροβολια στο στηβο με άτομα με αναπηρίες. Θα αγωνιστούμε φέτος σε δύο με τρεις αγώνες που έχουμε στόχο να πάρουμε το όριο για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2024, το όριο είναι 11 μέτρα και τον προσεχή Φεβρουάριο θα έχουμε τον επίσημο αγώνα στο Ντουμπάι για να κάνω την προσπάθεια μου. Η αναπηρία μου είναι η ημιπληγία στην αριστερή πλευρά. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Κώστα Σταθελάκο και τον Απόστολο Παρέλλη ο οποίος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εμένα».

Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζεις: «Καταρχάς θέλουμε στήριξη στον εξοπλισμό, οικονομικό στήριξη για τις φυσιοθεραπείες και τις αποθεραπείες και πάνω από όλα χρειαζόμαστε την προβολή σε άλλα αθλήματα πέραν από του ποδοσφαίρου. Κάνουν και οι άλλοι αθλητές διακρίσεις και εκεί είναι που ακούγεται το όνομα της Κύπρου, μιλάμε για μεγάλες διακρίσεις και δεν υπάρχει η προβολή που πρέπει. Παράδειγμα όπως ο Απόστολος Παρέλλης, πολλοί άλλοι Αθλητές, και ο Βίκτορας Πεντάρας στον παραολυμπιακό στίβο» .

 

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση