ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βαλκανικό: Ασημένιο μετάλλιο η Ολίβια Φωτοπούλου

Θέση και για τη σημαία του ψευδοκράτους που έδειξαν οι διοργανωτές δίπλα από το όνομα της

Το πρώτο του μετάλλιο πανηγύρισε πριν από λίγο ο κυπριακός στίβος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, το οποίο φιλοξενεί η Σμύρνη.

Η Ολίβια Φωτοπούλου συνέχισε τη δικιά της παράδοση, τερματίζοντας στη 2η θέση των 100μ. με 11.39 (άνεμος ή 2,2 μ/δ ή άγνωστος μέχρι στιγμής) και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, που είναι το τέταρτό της τέτοιου χρώματος στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης, φτάνοντας συνολικά τα επτά (7), αφού έχει ακόμα ένα (1) χρυσό και δύο (2) χάλκινα.

Σε μια προβληματική έως τώρα διοργάνωση στη Σμύρνη, με τους διοργανωτές να εμφανίζουν τη ψευδοσημαία του ψευδοκράτους δίπλα από το όνομα της Φωτοπούλου στα προκριματικά και να αναγράφουν σε πλακάτ την Κυπριακή Δημοκρατία ως Νότια Κύπρο!!! Η ΚΟΕΑΣ και ο πρόεδρος της Περικλής Μάρκαρης προέβη σε άμεσες παραστάσεις προς τη βαλκανική ομοσπονδία και ζήτησε από τους διοργανωτές να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλιώς θα αποχωρήσουμε από τη διοργάνωση και θα μας ακολουθήσει και η Ελλάδα...

Ελπίζοντας ότι η «προκλητική» στάση της τουρκικής ομοσπονδίας στίβου δεν θα συνεχιστεί, να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής στη δισκοβολία γυναικών η Ανδρονίκη Λαδά κατέλαβε την 5η θέση με 53,19μ. και η Παρασκευή Θρασυβούλου την 7η με 49,89μ. Στα 100μ. ανδρών ο Σταύρος Αυγουστίνου κατετάγη 10ος με 10.55, στα 400μ. ανδρών και γυναικών πήραμε την 11η θέση με τον Παΐσιο Δημητριάδη (47.73) και την Καλλιόπη Κουντούρη (55.04), ενώ στα 400μ. με εμπόδια γυναικών η Καλυψώ Σταύρου κατετάγη επίσης 11η με 1:00.07.

Πηγή: ΚΟΕΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση