ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικές εμφανίσεις του τραπ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κροατία

Τα αποτελέσματα για Γεωργία Κωνσταντινίδου, Ανδρέα Μακρή και Άδωνη Μυλωνά

24sports team

info@24sports.com.cy

Τη 17η θέση στο τραπ γυναικών στο 4ο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF, πήρε η Γεωργία Κωνσταντινίδου, με επίδοση 110/125, μένοντας τέσσερις δίσκους μακριά από τη διεκδίκηση θέσης στην εξάδα του τελικού. Η Κύπρια αθλήτρια είχε τρεις χαμένους δίσκους σε κάθε ένα από τις πέντε πούλες του προκριματικού.

Με 119/125 δίσκους, ο Ανδρέας Μακρής πήρε την 23η θέση στο τραπ ανδρών. Ο σκοπευτής μας, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο σε μερικές εβδομάδες, είχε 23 δίσκους στην πρώτη πούλα και από ένα χαμένο δίσκο στις επόμενες τέσσερις πούλες. Ο Άδωνης Μυλωνάς πήρε την 73η θέση στο ίδιο αγώνισμα, με 110/125 (21, 21, 21, 23, 24). Η πρόκριση στην εξάδα του τελικού κρίθηκε στους 122 δίσκους.

Το αγώνισμα του ατομικού στο τραπ διεξήχθη το διήμερο 29-30 Ιουνίου. Συνοδός της εθνικής ομάδας τραπ ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Λεόντιος Λεοντίου. Η συμμετοχή της Κύπρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF στην Κροατία θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου με το Ολυμπιακό αγώνισμα του μικτού τραπ, και τη συμμετοχή των Ανδρέα Μακρή και Γεωργία Κωνσταντινίδου.

Μια ανάσα στο μικτό σκητ

Προηγουμένως, την Κυριακή 27 Ιουνίου, στο μικτό σκητ, το δίδυμο των Κωνσταντίνα Νικολάου και Νικόλα Βασιλείου έφτασε ένα δίσκο μακριά από τη διεκδίκηση του μεταλλίου στο αγώνισμα. Οι δύο Κύπριοι είχαν επίδοση 141/150 και πήραν την 5η θέση, ένα δίσκο πίσω από την Τσεχία (142), η οποία διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο.

Θυμίζουμε πως στις 25 Ιουνίου, ο Νικόλας Βασιλείου κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Όσιγιεκ το πρώτο ατομικό μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών στην καριέρα του και συγκεκριμένα, το χάλκινο στο σκητ ανδρών.

Με το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κροατία, η προσοχή του αθλήματος της σκοποβολής πέφτει στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» (23 Ιουλίου με 3 Αυγούστου το σπορ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση