ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ΣΚΟΚ τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες

Για τις εξαιρετικές επιδόσεις κατά το 2021

 Δείπνο προς τιμήν των αθλητών, αθλητριών και προπονητών που τίμησαν με τις αγωνιστικές επιτυχίες τους την κυπριακή σκοποβολή το 2021, παρέθεσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου (ΣΚΟΚ) το βράδυ της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.

Μια εξαιρετική χρονιά, με πολλές επιτυχίες, φτάνει προς το τέλος της και η ΣΚΟΚ θέλησε να τιμήσει σε ειδική εκδήλωση τους αθλητές και αθλήτριες που μας έκαναν περήφανους. Ειδική αναφορά στην εκδήλωση έλαβαν οι τέσσερις σκοπευτές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», Γιώργος Αχιλλέως, Άντρη Ελευθερίου, Δημήτρης Κωνσταντίνου και Ανδρέας Μακρή, όπως και οι προπονητές τους, Αντώνης Ανδρέου, Μιχάλης Κατζιανής και Λεόντιος Λεοντίου.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κωστάκης Κουκκουλής και μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου και μέλη του Ε.Σ., ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί Θεμάτων Αθλητισμού κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, εκπρόσωποι της ΟΠΑΠ Κύπρου και των χορηγών της ΣΚΟΚ, ο πρόεδρος της ΕΑΚ, αθλητές, προπονητές, δημοσιογράφοι και φίλοι της σκοποβολής.

Ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ κ. Τζιοβάννης Σαββίδης, στο χαιρετισμό του, τόνισε ότι προτεραιότητα της ομοσπονδίας είναι η στήριξη των αθλητών και αθλητριών, έτσι ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες για την Κύπρο. Πρόσθεσε ότι ήδη ξεκίνησε η σκληρή δουλειά για το «Παρίσι 2024», όπου «θέλουμε επιτέλους ως άθλημα να κατακτήσουμε αυτό που στοχεύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Το Ολυμπιακό μετάλλιο!».

Στην εκδήλωση μίλησαν ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κωστάκης Κουκκουλής, ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου και ο Σύμβουλος του ΠτΔ κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, οι οποίοι συγχάρηκαν τους αθλητές και ευχήθηκαν όπως συνεχίσουν να προσφέρουν μεγάλες χαρές στην Κύπρο. Εκ μέρους των αθλητών, μίλησε η Κωνσταντίνα Νικολάου -η οποία σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί στο Presidents Cup της ISSF, ως μια από τις 12 κορυφαίες του σκητ στον κόσμο.

Η εκδήλωση έκλεισε με το δείπνο από το εστιατόριο του σκοπευτηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση