ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περικλής Μάρκαρης: «Θα αιτηθούμε την διοργάνωση Ευρωπαϊκού Χειμερινού πρωταθλήματος ρίψεων»

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΟΕΑΣ

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης ο οποίος μεταξύ άλλων ανάφερε στην προσπάθεια τους να αναλάβουν τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Χειμερινού πρωταθλήματος ρίψεων.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την ανάληψη της διοργάνωσης του πρωταθλήματος ρίψεων: «Η Κύπρος προτίθεται να αιτηθεί στην Ευρωπαική Ομοσπονδία την Διοργάνωση Χειμερινών πρωταθλημάτων ρίψεων για την περίοδο 2025-2027. Πρόκειται για γεγονός υψηλού επιπέδου, κάτι που θα έχει αντίκτυπο θετικό για την πατρίδα μας εφόσον μας δώσει έγκριση η Ευρωπαική Ομοσπονδία. Σε συνεργασία με τον ΚΟΑ θα επιβάλουμε την αίτηση μας για να αναλάβουμε την διοργάνωση και αναμένουμε την απάντηση τους μέσα στην Άνοιξη του 2023.

Για την ανακατασκευή του ταρτάν στο «Στέλιος Κυριακίδης»: «Για το θέμα της ανακατασκευής, αξιολογούνται οι προσφορές και οι εκτιμήσεις μας είναι ότι οι εργασίες θα αρχίσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023 με πιθανούς τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Τελευταία επίστρωση του ταρτάν έγινε το 2004.»

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση