ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι Πέτρος και Μίλτος Σουτζιής αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και το 24sports

Αποκλειστική και στρατηγική συνεργασία για θέματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο

Ο Όμιλος SppMedia ανακοινώνει την αποκλειστική και στρατηγική συνεργασία με τους κυρίους Πέτρο και Μίλτο Σουτζή και την ιστοσελίδα autokinito.com.cy. Η συμφωνία αυτή προνοεί την ενημέρωση σχετικά με θέματα από το χώρο του αυτοκινήτου, τόσο με ζωντανές παρεμβάσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0, όσο και με περιεχόμενο στις ιστοσελίδες του Ομίλου kathimerini.com.cy και 24sports.com.cy

Βιογραφικό:

ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΤΖΙΗΣ

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την 35χρονη πορεία του Πέτρου Σουτζιή, στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΚ), της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) ενώ είναι ιδρυτικό μέλος και εκπροσωπεί την Κύπρο στον Οργανισμό Autobest από τη θέση του αντιπροέδρου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Οργανισμό Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου στον κόσμο που απαρτίζεται από 32 αξιόλογους δημοσιογράφους, από αντίστοιχο αριθμό χωρών της Ευρώπης. Δημιουργήθηκε το 2000 με το σκεπτικό να επιλέγει και να βραβεύει το “Best Buy Car” για την Ευρωπαϊκή αγορά αλλά και executives και εταιρείες από την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Παράλληλα, διοργανώνει δράσεις σε θέματα αυτοκίνησης και μετάβασης της στη νέα εποχή.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΟΥΤΖΙΗΣ

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Autokinito.com.cy

Το autokinito.com.cy, με παρουσία εδώ και δυο χρόνια στο «δρόμο» της ηλεκτρονικής ενημέρωσης κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για το χώρο του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Έχοντας στο τιμόνι τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Πέτρο Σουτζιή, συνοδηγό τον Μίλτο Σουτζιή και παρέα μια επίλεκτη ομάδα συνεργατών, το autoκinito.com.cy έχει ήδη μια μεγάλη βάση τακτικών και νέων επισκεπτών οι οποίοι το ανέδειξαν ως το πρώτο έγκυρο και αντικειμενικό σημείο ενημέρωσης για όλα όσα αφορούν την αγορά του αυτοκινήτου στην Κύπρο, τις τάσεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά όλες τις ειδήσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Συνδυάζει ενημέρωση, ψυχαγωγία αλλά και ευαισθητοποίηση για θέματα οδικής ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση