ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με 18 αθλητές στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα η Κύπρος

Η ενημέρωση της ΚΟΠΑ

Η ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού για την Παγκόσμια  Πανεπιστημιάδα στην Chengdu, στη Νοτιοδυτική Κίνα.

Αναλυτικά:

Βρισκόμαστε 21 μέρες πριν τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη, τα World University Games που θα γίνουν στη Chengdu (28 Ιουλίου-8 Αυγούστου).

Μετά από δύο αναβολές λόγω του κορωνοϊού, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU), σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή Chengdu 2021 είναι έτοιμοι να διοργανώσουν αυτό το μεγάλο αθλητικό ραντεβού και να φιλοξενήσουν πέραν των 10.000 αθλητών, προπονητών και συνοδών στην πρωτεύουσα της επαρχίας Sichuan, στη Νοτιοδυτική Κίνα.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού θα συμμετέχει για 13η φορά σε Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. Η αποστολή της Κύπρου θα αποτελείται από 18 αθλητές από τα αθλήματα του στίβου, τζούντο, κολύμβησης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ενόργανης γυμναστικής. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της ΚΟΠΑ, καθηγητής Πάνος Ραζής και βοηθός αρχηγός αποστολής ο Δρ. Ευριπίδης Δημοσθένους.Την αποστολή θα συνοδεύει ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 28 Ιουλίου και η έναρξη των αγώνων στις 29 Ιουλίου. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΟΠΑ με την Πρεσβεία της λαϊκής δημοκρατίας της Κίνας, ο έντιμος Πρέσβης της Κίνας, LIU Yantao θα παραθέσει την Τετάρτη (12/07, 12:00) δεξίωση στην κυπριακή αποστολή ενόψει των αγώνων στη CHENGDU.

Η ΚΟΠΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της, την κορυφαία κυπριακή γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης και τη Cablenet ως χορηγό επικοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση