ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
31° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Πέμπτη θέση στη Βουλγαρία για την Πηλαβάκη

Προετοιμασία για το Final Olympic Qualification Tournament

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά από ένα χρόνο αποχής από αγώνες λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, το σωματείο Τάεκβοντο Ανδρέα Πηλαβάκη πήρε μέρος στο πρώτο διεθνές πρωτάθλημα Τάεκβοντο κατηγορίας «G1», που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκυρίακο στην Βουλγαρία.

Σ’ αυτό πήραν μέρος η αθλήτρια Δέσποινα Πηλαβάκη (κέρδισε 5η θέση) και ο αθλητής Ιωάννης Πηλαβάκης, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Final Olympic Qualification Tournament (7-8 Μαΐου 2021) και για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών (8-11 Απριλίου 2021).

Στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκυρίακου πήραν μέρος και οι αθλήτριες του εν λόγω σωματείου Ιωάννα Χαραλάμπους και Ευτυχία Χρίστου. Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η Δέσποινα και ο Ιωάννης Πηλαβάκης παρέμειναν στην Βουλγαρία για να πάρουν μέρος και σε Παγκόσμιο Προπονητικό Κάμπιγκ, το οποίο θα βρίσκεται μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της αθλήτριας / αθλητή, που κάνουν ενόψει των πιο πάνω Πρωταθλημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Olympic Qualification Tournament και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών θα πάρουν μέρος και η Κυριακή Κουττούκη και ο Ανδρέας Στυλιανού. Στην φωτογραφία η Δέσποινα Πηλαβάκη.

Μαχητικά Αθλήματα: Τελευταία Ενημέρωση